”ViktVäktarna har verkligen förändrat mitt liv till det bättre”

Tack vare ViktVäktarna mår Mikaela bättre än någonsin och har fått orken att leka med barnen.
Hon har även gått ner 25 kilo.
– ViktVäktarna har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Jag ångrar inte en sekund att jag blev medlem, säger hon.

Gör som Mikaela och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris  

Mikaela berättar att hon under en lång tid åt stora portioner och mycket skräpmat. Hennes dag började ofta med O’boy och avslutades med läsk och godis. Hon var ofta trött och hade sällan orken att leka med barnen.
Under en period mådde hon så pass dåligt att hon undvek att se sig själv i spegeln och såg bara sig själv när hon sminkade sig.

 I slutet av 2019 vägde hon som mest och upplevde ett stort självförakt. Då valde hon att skaffa ett medlemskap hos ViktVäktarna efter att ha sett mycket reklam om dem.

– Jag kände att ViktVäktarna var min sista utväg. Jag var alldeles för tung, hade ont i mina knän och var helt utmattad, förklarar Mikaela.

Sedan dess har Mikaela gått ner 25 kilo och mår mycket bättre. Hon har fått tillbaka orken att leka och busa med barnen och har även kommit igång med träningen igen. Mikaela valde att främst fokusera på kosten och registrerade allting hon åt i  ViktVäktarnas app. Med appen är det enkelt att hålla koll på sina matvanor och få tips på hur man kan äta hälsosamt. I appen hittar du nämligen över 4 000 recept.

– Jag älskar appen, den har hjälpt mig så mycket, alltifrån inspiration till mat till att ge mig tänket om hur man äter och att man faktiskt kan äta allting utan att behöva utesluta någonting, berättar hon.

Gör som Mikaela och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris  

Det som har förvånat Mikaela mest under resans gång är hur enkelt det var att gå ner i vikt utan att banta. Att det inte behöver innebära massa förbud. Hon har upptäckt flera nya maträtter som hon aldrig hade provat om det inte vore för ViktVäktarna

– Jag blev otroligt chockad över att det var så lätt att gå ner i vikt utan att behöva banta. Jag kan äta allt jag vill, utan att behöva få ångest, säger Mikaela.

Mikaela rekommenderar varmt WW ViktVäktarna till alla som funderar på att prova ett medlemskap. Just nu erbjuder de medlemskap till kampanjpris.

– Det här har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Jag ångrar mig inte en sekund.  

Gör som Mikaela och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris  

Nästa artikel