Ingrid: ”Hela livet har förändrats för mig”

2023 kände sig Ingrid sliten på grund av övervikt och artros.
Hon kämpade med smärta och hennes övervikt gjorde det extra svårt att klara av att ta på strumpor och skor.
Tack vare ViktVäktarna har Ingrid gått ner nästan 20 kilo i vikt.
– Hela livet har förändrats för mig, berättar hon.

Vill du komma i form? Gör som Ingrid och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Ingrids viktresa drog igång i början av 2023. Då närmade hon sig tresiffrigt på vågen och kände sig sliten på grund av övervikten.
– Jag kunde knappt röra på mig och fick ofta hjälp för att ta på mig mina strumpor och skor. Jag hade så ont i leder och ben, berättar hon och fortsätter:
– Jag har även artros, men att bära runt på massa extra-kilon gjorde det inte bättre. När jag skulle gå några meter märkte jag att jag flåsade, förklarar hon.

I samband med detta noterade Ingrid att ViktVäktarna skulle öppna igen i Varberg med Anna som coach.
– Jag var med i ViktVäktarna för tre år sedan och då träffade jag Anna – när jag såg att de skulle dra igång igen så kände jag att det var nu eller aldrig. Jag mådde dåligt både psykiskt och fysiskt och kände att jag inte orkar mer, säger hon.

Den 10 januari 2023 ställde sig Ingrid på vågen hos ViktVäktarna i Varberg med coach Anna på plats som stöd.
— Jag var ledsen och nästan gråtfärdig när jag vägde mig och såg att vågen visade 97,5 kilo. Jag kände mig besviken på mig själv, men Anna peppade mig.  Och jag var inte ensam om detta – Viktväktarnas workshops och möjligheten att träffa andra medlemmar som är i samma situation har gett mig social gemenskap.

Gå ner i vikt på ett sätt som passar dig! Just nu bjuder ViktVäktarna på ett klockrent erbjudande! Läs mer här!

Tidigare kunde Ingrid äta kakor och bakelser varje dag och gärna även godis – men i och med att hon blev medlem hos ViktVäktarna ändrade hon sina vanor helt och hållet.
– Jag har bytt ut all fet grädde till magrare alternativ och tagit bort alla feta såser. Dessutom äter jag mycket mindre potatis, istället gör jag rotgrönsaker i ugnen med kött till. Varje dag dricker jag åtta till tio glas vatten. 

Med ViktVäktarna finns det utrymme för Ingrid att äta något gott bakverk ibland men ofta väljer hon smartare alternativ.
– Istället för godis och fikabröd blir det en hel del frukt och så kan jag välja att äta sockerfritt godis och nyttigare chips när suget är som värst eller när man är iväg någonstans och andra äter sitt godis. Då ser jag till att ta med mig bättre alternativ som jag kan äta.

Ingrid har även adderat promenader och började försiktigt med att gå några minuter för att sedan öka på. Idag går hon flera kilometer om dagen.
– Jag är så jäkla stolt över mig själv och känner knappt igen mig själv. Jag har klippt av håret och är nästan blond istället för mitt tidigare mörka och långa hår. Nu är jag slank och känner mig som en helt annan person. Jag är piggare, gladare och mår så mycket bättre i hela kroppen, säger hon och fortsätter:
– Nu kan jag krypa på golvet och leka med minsta barnbarnet som är drygt två år och sedan komma upp själv. Livet har vänt helt och hållet och jag har inte lika ont i lederna längre.

”Jag är så jäkla stolt över mig själv och känner knappt igen mig själv”, berättar Ingrid.

Idag är Ingrid 19,7 kilo lättare och har som plan att gå ner lite till.
– Jag tänker att jag ska klara att gå ner 25 kilo och sedan hitta en jämvikt där. Hela livet har verkligen förändrats för mig och det är mycket tack vare vår goa coach Anna! Hon är bäst! Jag ser till att gå på workshop varje vecka och det ger mig så mycket, så jag kan verkligen rekommendera ViktVäktarna och deras workshop till andra.

Vill du komma i form? Gör som Ingrid och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Nästa artikel