Så gick Gustav ner 25 kilo till sin 25-årsdag!

Gustav och hans föräldrar valde ViktVäktarnas Premium-medlemskap för att få möjlighet att gå på fysiska workshops för att väga in sig och få stöd av en coach.
Precis till Gustavs 25-årsdag visade vågen minus 25 kilo.
–  Mitt bästa tips för dig som vill gå ner i vikt är att få med dig någon på resan eller se till att gå på workshops. Det är en sådan skillnad att inte vara själv under resan, säger han.

Vill du komma i form? Gör som Gustav och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Gustavs viktresa började i augusti 2023 när han tillsammans med sina föräldrar bestämde sig för att gå med i ViktVäktarna. De valde Premium-medlemskapet där du får stöd av en coach, samtidigt som du använder appen och kan delta i både fysiska och livesända workshops. 
– Jag hade gått upp mycket i vikt och hade en ohälsosam relation till mat. Min mamma och pappa hade varit med i ViktVäktarna tidigare men fallit tillbaka lite. Därför bestämde vi oss för att vi skulle bli medlemmar. Vi tänkte att det skulle vara lättare om vi gjorde resan tillsammans och det har verkligen fungerat jättebra, säger han och fortsätter:
– Det har gjort mycket att vi är tre som hjälper varandra – om en är nedstämd så är ofta de andra två mer taggade på att köra på hårt, säger han.

ViktVäktarna ger dig verktygen du behöver! Kom igång med deras prisbelönta app som ingår i alla medlemskap!

Gustav och hans föräldrar har sett till att gå och väga sig varje vecka när deras coach Helena anordnar workshops.
– Det är en helt annan grej att gå dit och väga sig än att väga sig hemma. Det blir verkligare och dessutom får vi möjlighet att prata med Helena och stämma av om veckan gått bra eller dåligt.

Tidigare åt Gustav främst fryst mat och snabbmat, och han kunde lätt äta en påse med ostbågar.
– Jag hade otroligt ohälsosamma vanor. Idag äter jag tre mål mat om dagen och jag har helt slutat med snacks. Skulle jag äta ostbågar nu skulle jag bli less bara efter några stycken. Det skulle aldrig ha hänt förut, så det är en otrolig skillnad, säger han.

Med ViktVäktarna äter du vanlig mat, men på ett hälsosammare sätt! Bli medlem HÄR!

Gustav och hans föräldrar kör mycket efter ViktVäktarnas recept och är noga med att registrera det de äter i WW-appen.
– Det är väldigt enkelt, det handlar inte om en diet utan ett sätt att tänka och att välja bättre mat. Min mamma är väldigt duktig på att hitta bra recept och att få ihop det snyggt. Bland annat har vi testat en gnocchigratäng som var väldigt god.

Gustavs resa med ViktVäktarna har gått riktigt bra och lagom till sin 25-årsdag visade vågen att han gått ner just 25 kilo.
– Det är sjukt att tänka att det är 25 kilo som jag gått ner då det gått så sömlöst.  Jag har inte kört en diet i fem veckor och förväntat mig ett resultat, utan jag har bara kört på och håller koll i appen och vips så hamnar jag här. Det är som när ungar växer, blinkar man går de från barn till en vuxen människa – nu blinkade jag och så är garderoben för stor, säger han.

Även Gustavs föräldrar har minskat en hel del i vikt och Gustav berättar att både han och pappan har som nästa mål att väga under 100 kilo.
– Då ska vi köpa en helt ny garderob åt oss.

Vilket är ditt bästa tips för dem som vill komma i form?
– Mitt bästa tips är att få med sig någon annan på resan eller att gå på workshops – det gör en sådan skillnad att inte vara själv i det hela.  Har du ingen nära som vill köra igång med dig så välj att gå på workshops, bara att få höra att andra är i samma situation som du gör sådan skillnad, säger han.

Vill du komma i form? Gör som Gustav och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!


Nästa artikel