Niklas tog hjälp av ViktVäktarna! Nu är han 32 kilo lättare!

Niklas tog hjälp av ViktVäktarna för att få balans i vardagen.
Idag är han 32 kilo lättare, mår bättre och har dessutom fått 17 000 följare som vill ta del av hans hälsoresa.
– Många uppskattar mina recept – det är alltid kul, säger han.

Vill du komma i form? Gör som Niklas och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

När vi på Mitt hälsosamma liv intervjuade Niklas första gången under början av 2023 hade han gått ner 18 kilo med ViktVäktarna. Nu när vi hörs nästan ett år senare berättar Niklas att hans hälsoresa fortsätter.

– Jag har fortsatt att gå ner, nu har jag tappat 32 kilo i vikt. Jag har stått still ett tag på grund av några skador som jag drabbats av, berättar han.

Innan Niklas blev medlem hos ViktVäktarna hade han svårt att hitta balans i vardagen. Det blev gärna två portioner med mat, såser och inte så hälsosamma val. Med hjälp av ViktVäktarnas smarta app har han fått bra överblick på hur mycket han kan äta för att sakta gå ner i vikt.

– Det är viktigt att hålla sig till programmet och att inte stressa. Det här är något långsiktigt så jag är nöjd med mina resultat och har ett lugn i kroppen då jag vet att det funkar om jag håller mig inom ramen. 

Niklas tipsar gärna om recept på sitt Instagramkonto.

Hur mår du idag?

– Jag mår hur bra som helst. Nu ska jag göra en sista push och försöka komma igång att spela basket på en bra nivå igen. 

Niklas har under sin resa delat med sig av tips och recept på sitt Instagramkonto @viktvaktarhansson. Samtidigt som Niklas kilon har minskat har antalet följare stadigt ökat.

– Idag har jag 17 000 följare och många av dem uppskattar mina recept, så det är superkul. Det är tack vare dem som jag fortsätter att försöka lägga ut ett nytt recept varje dag. Jag får många kommentarer om hur recepten hjälper dem – det är enormt tacksamt.

Kom i form och stanna där! Gör som Niklas och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Vad kan du få för frågor?

– Jag får många frågor om tips på såser och snabba och enkla saker för att stilla sötsuget. Jag hänvisar dem ofta till mina recept, men ibland så skräddarsyr jag olika recept för dem så det blir enklare att komma igång med kosten. Kosten är ju superviktig – så det är bra att få en bra start. 

Vad har du för planer för 2024?

– Jag ska nå nya nivåer. Jag tänker pusha mig hårt i år och nå en form som jag hade när jag var elitspelare. Det ska bli kul att se om jag kan komma i den formen nu när jag även närmar mig 40. Men om det händer 2024 eller 2025 spelar ingen roll. Att ta det lugnt och sansat är nyckeln till framgång. 

Till sist, vilket är ditt bästa tips för dem som vill komma i form under 2024?

– Börja med att hitta ditt varför! Ingen annans varför utan varför just du vill gå ner i vikt eller bli mer hälsosam. Det kan vara att du vill leka mer med dina barn, se bättre ut eller må bättre. Du måste hitta ditt varför och sedan så klart ta hjälp av ViktVäktarna.

Gör som Niklas och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Nästa artikel