”För första gången på länge känner jag mig lätt och att jag orkar mer”

Efter Mias förlossning visade vågen över 100 kilo och hon kämpade med högt blodtryck.
För att kunna leva ett aktivt liv med sin dotter kände Mia att det var dags att ta tag sin övervikt.
Lösningen blev ett medlemskap hos ViktVäktarna och idag, 6 månader senare, är hon 20 kilo lättare.
– För första gången på länge känner jag mig lätt och att jag orkar mer, säger hon.


Vill du komma i form? Gör som Mia och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

I juni 2023 blev Mia mamma till en liten dotter. Efter förlossningen kämpade Mia med högt blodtryck på grund av havandeskapsförgiftning samt övervikt. Vågen visade över 100 kilo och Mia märkte av både de extra kilona och det höga blodtrycket.
– Jag har testat ViktVäktarna några gånger tidigare men aldrig lyckats köra på en längre tid, men nu kände jag att det var dags att ta tag i det. Jag ville kunna leva ett aktivt liv med min nyfödda lilla dotter, säger hon och fortsätter:
– Jag valde att köra på ett medlemskap hos ViktVäktarna eftersom jag kunde uppge att jag ammade i ViktVäktarnas app och på så sätt säkerställa att barnet fick den näring hon behöver, säger hon.

Mia berättar att hon inte var så noga med maten under graviditeten och det kunde bli två glassar på en dag.
– Innan graviditeten skötte jag mig i perioder, men föll alltid tillbaka. Mackor var en favorit och de blev oftast fler än en. Innan covid var jag dock en gymnörd, men när covid kom så slutade jag träna vilket ledde till att jag inte höll koll på maten heller.

Mia fick med sig sambon på viktresan och det har varit en viktig faktor för att lyckas.
– Vi pushar varandra och jag registrerar allt jag  äter i appen. En annan viktig framgångsfaktor är att vi veckohandlar. Då har vi sett till att planera alla måltider för hela  veckan och skriver en lista med vad vi behöver, och det blir inte att vi handlar något onödigt eller onyttigt.

ViktVäktarna ger dig ett flexibelt program baserat på vetenskap där du äter maten du gillar och går ner i vikt! Bli medlem idag!

Nu, sex månader senare, har Mia gått ner 20 kilo och hennes plan är att gå ner 10-15 kilo till.  På sitt Instagramkonto miafiona2.0 ser Mia till att dela med sig av sina lärdomar och bästa tips. 
– Min plan nu är att få in styrketräning som rutin, då jag nästan enbart fokuserat på maten sedan jag började i oktober. 

Mia ammar fortfarande vilket gör att hon har lite extra Points och kan äta lite mer. En favorit till frukost är havregrynsgröt och hemmagjord jordgubbssylt. Dessutom gillar hon ViktVäktarnas recept på kycklingfärslasagne.
– Jag mår så himla bra nu, för första gången på länge känner jag mig lätt och att jag orkar mer. Och jag ser bättre ut också!Är det något som har överraskat dig under resan? 
– Ja, att jag har orkat köra på i sex månader. Jag trodde att jag skulle ge upp ganska snabbt. Men det som sporrat mig är att få ner mitt BMI och blodtrycket efter havandeskapsförgiftningen. Jag har en ny kontroll på blodtrycket  så då får vi se vad de ger för resultat, säger hon.

Vilket är ditt bästa tips för dem som vill komma i form?
– Jämför inte med andra utan lyssna på din kropp. Vissa tappar vikt snabbt i början medan andra tappar mer ju längre på vägen man kommit. Använd måttbandet och inte bara vågen!

Vill du komma i form? Gör som Mia och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!


Nästa artikel