”Jag använder ViktVäktarnas app varje dag”

Emilia hade testat många olika sätt att gå ner i vikt men ingenting fungerade för henne. Våren 2023 upptäckte hon ViktVäktarna – nu är hon 17 kilo lättare.
– Jag använder ViktVäktarnas app varje dag, berättar hon.


Vill du komma i form? Gör som Emilia och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Emilia upplever att hon aldrig riktigt känt sig nöjd med sin kropp. Genom åren har hon testat flera olika sätt att gå ner i vikt utan att hitta en metod som passade henne. När några bekanta fått fina resultat med ViktVäktarna bestämde hon sig för att ge deras program en chans.
– Med ViktVäktarna försöker jag tänka på att äta frukost, lunch och middag varje dag. Mellan målen blir det frukt, kvarg och proteinbar till mellanmål.

Tidigare upplevde Emilia att hon åt när hon mådde dåligt och då blev det en hel del mindre bra val.
– Nu tänker jag på vad jag äter, hur jag äter – gärna ofta och mindre portioner. Jag använder även till exempel mindre olja när jag ska steka. Dessutom tänker jag på att äta proteinrik mat.

ViktVäktarna ger dig ett flexibelt program baserat på vetenskap där du äter maten du gillar och går ner i vikt! Bli medlem idag!

Till sin hjälp har hon ViktVäktarnas app som hon använder varje dag. Hon scannar och registrerar mat och letar efter nya recept. I ViktVäktarnas app finns över 5 000 recept att välja mellan. Alla de här förändringarna har gjort att Emilia gått ner 17 kilo sedan april 2023.
– Min plan nu är att fortsätta med ViktVäktarna och att fortsätta ta hjälp av appen. Förutom att ändra kosten har jag dessutom adderat mer motion i vardagen. Jag promenerar eller cyklar dit jag ska i stället för att ta bussen.

Skulle sötsuget komma så försöker Emilia välja smarta alternativ. Som sockerfria snacks eller linschips istället för vanliga chips.
– Som kvinna kan det vara lite tuffare under mensperioden. Men istället för den där chokladen, läsken eller skräpmaten så välj en proteinbar med chokladsmak, gör en egen pizza på till exempel libabröd, magrare ost, och den topping du älskar. Då har du en väldigt god pizza och sedan släpper suget efter skräpmat. Tidigare var jag skeptisk till libapizza, men den blir magisk om du skapar den utifrån vad du älskar att ha på pizzan.

Vilket är bästa tipset för dem som vill komma i form under 2024?

– Tro på dig själv. Är det tufft nån dag, tänk att det är okej att ha en sådan dag.  Du måste få ha dåliga dagar! Ju mer du tänker på att du inte kommer klara det desto mer osäker blir du. Och efter ett tag när du har en dålig dag kommer du ha lärt dig att göra bättre val och känna dig stolt fast du haft en dålig dag. Någon dag kommer den där otroligt bra dagen som gör att du alltid har bra dagar.

Vill du komma i form? Gör som Emilia och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!


Nästa artikel