Kom i form med ViktVäktarna under 2023! Här är deras två medlemskap!

Nyfiken på ViktVäktarna, men undrar vilket medlemskap som passar dig bäst?
Med medlemskapet Bas, från 229 kr/mån, gör du hälsoresan med hjälp av ViktVäktarnas prisbelönta app! Med medlemskapet Premium, från 399 kr/mån, får du stöd av en coach, samtidigt som du använder appen och kan delta på både fysiska och virtuella workshops!

Redo att nå ditt viktmål? Kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

I drygt 50 år har ViktVäktarna inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Metoden, som hyllas av både experter och medlemmar, fokuserar på en hälsosam livsstil som håller i längden. Som medlem kan du äta maten du älskar, njuta av livet och samtidigt nå ditt viktmål. Och det bästa av allt, du behöver aldrig gå hungrig.

ViktVäktarna har blivit utnämnda till 2023 års bästa viktminskningsprogram av U.S. News & World Report – ett pris som de får för 13:e året i rad!  ViktVäktarna hamnade på första plats i kategorin ”Bästa metod för viktminskning” och även på första plats  i kategorin ”Bästa kostprogram”.

Med ViktVäktarna går du ner i vikt utan att göra slut med maten du älskar.

PASSA PÅ: Bli medlem hos ViktVäktarna idag till kampanjpris och nå ditt viktmål! Hämta dagens erbjudande här!

För dig som vill upptäcka ViktVäktarna kan du välja mellan två medlemskap.

Medlemskapet Bas, från 299 kr/mån, där du gör resan med hjälp av ViktVäktarnas prisbelönta app och en skräddarsydd Pointsbudget.

I appen hittar du flera smarta funktioner! Som till exempel en smidig streckkodsläsare så du enkelt kan scanna matvaror för att se Pointsvärdet, fler än 4 000 hälsosamma och goda recept, guidade mindsetövningar och träningsvideos. Dessutom får du tillgång till ViktVäktarnas Community, där du både kan inspirera och inspireras av andra medlemmar.  Det många medlemmar uppskattar med appen är att de får en tydlig överblick över sin Pointsbudget, det de äter, tränar samt att appen alltid finns tillgänlig i telefonen.Med medlemskapet Premium, från 399 kr/mån,  får du en skräddarsydd Pointsbudget och stöd av en välutbildad Coach som hjälper dig att nå dina mål. Coachen, som själv gjort en viktresa, inspirerar dig till hälsosamma vanor! Du kan välja mellan att besöka fysiska Workshops, eller delta på digitala Workshops. En möjlighet att träffa och inspireras av andra medlemmar som har samma utmaningar som dig. Även som Premium-medlem har du förstås stöd av WW-appen.

Redo att nå ditt viktmål? Kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Nästa artikel