”Nu är mina värden mycket bättre”

När Micke vägde 104 kg tog han tag i sin övervikt. Med hjälp av ViktVäktarna och WW-coachen Helena har Micke gått ner 22 kg och fått flera positiva hälsoeffekter.
– Jag är diabetiker och efter min viktnedgång är värdena mycket bättre – jag har halverat min konsumtion av insulin, säger han.

Vill du komma i form? Gör som Micke och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

I februari 2022 gick Micke med i ViktVäktarna. Han tecknade ett Premium-medlemskap som innebär att du får möjlighet att gå på Workshops och få stöd och hjälp av en Coach. Mickes Coach blev Helena som jobbar på ViktVäktarna i Luleå och Boden. När Micke skrev in sig hos ViktVäktarna vägde han 104 kg.

– Det fanns en tid när jag tyckte att 85 kg var en okej vikt, sedan tycker man att 95 kg är okej. Men över 100 kg var en smärtgräns. 

Micke tyckte först att han inte åt så mycket eller onyttigt.

– Jag minns att jag sa; jag äter ju ingenting och går ändå upp i vikt. Ska jag sluta äta då? Men sedan när jag började räkna efter vad jag åt under en dag så förstod jag att jag gick ju över min dagliga budget, säger han.

Micke berättar att han är stammis på Espresso House och tidigare unnade han sig kakor flera gånger i veckan. Med ViktVäktarna har han lagt om sin kost och fått ett helt annat mindset. Nu blir det inte kakor vid varje fika.

– Jag har lärt mig vad jag ska äta. En tredjedel av det som är på tallriken ska vara grönsaker. Jag brukar göra så att jag fyller tallriken med grönsaker innan jag lägger på maten. Maten hemma består ofta av fågel eller fisk och vill jag ha något extra så kryddar jag en fettfri yoghurt, säger han och fortsätter:

– Jag jobbar på skola och äter maten som serveras där. Det funkar kanon att lasta morötter och pizzasallad i botten och sedan mat ovanpå, säger han.

Gör som Micke och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Till frukost blir det ofta kokta ägg, ett äpple och till det ett glas vatten med äppelcidervinäger. 

Nu har Micke gått ner 22 kilo i vikt och målet är att behålla vikten för att han mår så mycket bättre idag.

– Jag är nöjd över att jag lyckats ro detta i land. Nu är mina värden kalas! Jag är diabetiker och har jag kunnat halvera min insulin-konsumtion.

Micke som gillar att dansa upplever även att det känns enklare att röra på sig.

– Det känns lättare att gå och det känns lättare att dansa salsa. Allt känns lättare! Jag är så tacksam över ViktVäktarna och att de fick mig att vända det här. ViktVäktarna fungerade för 30 år sedan och det fungerar än idag så jag måste rekommendera dem. Och min Coach Helena ska ha kredd – hon är väldigt duktig, säger han.

ViktVäktarna hjälper dig att gå ner i vikt och hålla den! Gör som Micke och testa ViktVäktarna idag! Just nu kampanjpris på medlemskap!

10139704&adfcd=1703676706.oIATxK-6z0mOpNOOB3-XWg.OTU0MDE1LDE0MTY3ODE
Nästa artikel