”Efter 14 veckor hade jag gått ner 15 kilo”

Lisa gick med i ViktVäktarna i april i år och har nu gått ner 16 kilo. Hon går på Workshops varje vecka och ser till att använda WW-appen varje dag.

Våren 2023 gick Lisa med i ViktVäktarna och valde deras Premium-medlemskap.
Då får hon möjlighet att gå på workshops för att få stöd och pepp av en coach och andra medlemmar.
Resultatet? 16 kilo lättare och dessutom mår hon mycket bättre.
– Jag känner mig både piggare och lättare, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Lisa och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Våren 2023 när Lisa vägde 106 kilo bestämde hon sig för att bli medlem hos ViktVäktarna. Hon hade testat deras Bas-medlemskap tidigare där man gör viktresan med hjälp av ViktVäktarnas app.

– Det fungerade inte riktigt för mig, så det rann ut i sanden. Den här gången bestämde jag mig för att testa deras Premium-medlemskap där jag får möjlighet att gå på workshops varje vecka för att träffa en coach och andra medlemmar som är i samma situation, berättar hon.

Det visade sig att workshops och stöd av en coach samt möjlighet att träffa andra medlemmar passade Lisa perfekt. Idag, knappt 5 månader senare, är hon 16 kilo lättare.

– Efter 14 veckor hade jag gått ner 15 kilo. 

Hur åt du innan du blev medlem och hur äter du idag?

– Jag är en person som tycker det är tråkigt att laga mat så tidigare köpte jag gärna mat ute. Då kunde det bli mycket skräpmat så som pizza och hamburgare, säger hon och fortsätter:

– Idag äter jag nästan aldrig skräpmat även om jag kan äta det med måtta med ViktVäktarna. Nu lagar jag mat hemma, för då vet jag vad maten innehåller och vad jag stoppar i mig.

Vill du komma i form? Gör som Lisa och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Har du någon rätt du gillar att laga?

– Jag har en linsgryta med röda linser som är väldigt poängsnål och dessutom väldigt enkel att tillaga. 

Lisa ser till att gå på workshops varje vecka för att väga sig, träffa coach Helena och de andra medlemmarna. Här delar medlemmarna med sig av tips och både framgångar och motgångar. Lisa använder dessutom WW-appen varje dag.

– Jag registrerar alltid det jag äter – alla dagar. Det är viktigt att registrera allt även om jag vet att jag inte håller budgeten för den dagen. När du registrerar det du äter får du förståelse för vad du stoppar i dig. Jag visste tidigare att en pizza inte är så nyttig men jag visste inte hur pass många Points en pizza innehåller. Men med appen får jag det svart på vitt, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Lisa och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Lisas plan framåt är att fortsätta sin hälsoresa så att hon kan nå sitt viktmål. Hon märker redan nu att det är lättare att röra sig och hon känner sig piggare.

– Och jag kommer fortsätta hålla i min nya livsstil även när jag nått min målvikt, så att jag behåller vikten.

Skulle du rekommendera fler att testa ViktVäktarna?

– Absolut! Just att gå på workshops och det stödet du får där är kanon. Sedan är appen bra där du kan registrera det du äter, det gör det tydligt. I appen finns även ett bra Community med andra medlemmar och massor av bra recept. Du kan söka fram till exempel rätter som går snabbt att laga, rätter som innehåller få Points eller utifrån vilka ingredienser som du har hemma.

Vill du komma i form? Gör som Lisa och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Nästa artikel