”Med ViktVäktarna och deras app är det så enkelt”

Karolin hade testat olika dieter för att komma i form men alltid fallit tillbaka till dåliga vanor igen.
Med ViktVäktarna har hon hittat en metod som fungerar i längden och gått ner drygt 10 kg.
– Med ViktVäktarna och deras app är det så enkelt, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Karolin och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Det var i slutet av februari 2023 som Karolin blev medlem hos ViktVäktarna. Tidigare hade hon testat olika dieter för att komma i form, men inte hittat något som fungerat långsiktigt.

– När saker är förbjudna så fungerar det inte för mig. Jag hade en bekant som kört med ViktVäktarna – så jag bestämde mig för att bli medlem, säger hon.

Berätta, hur åt du innan du blev medlem?

– Jag är en känsloätare så jag åt när jag blev stressad, ledsen, irriterad eller vad som helst. Då blev det mycket kakor och choklad. Vi har ganska små barn som äter dåligt så det blev även mycket fet mat eftersom vi adderar till exempel grädde i rätterna – vilket inte var så bra för mig, säger hon.

Karolin berättar att hon ofta hade ont i kroppen, ont i huvudet och drabbades av spänningshuvudvärk.

– Jag mådde psykiskt dåligt och trivdes inte med mig själv. Bilden jag såg i spegeln stämde inte med den bild jag hade av mig själv.

Vill du komma i form? Gör som Karolin och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Nu har Karolin gått ner mer än 10 kg på knappt tre månader och hon märker stor skillnad. Hon delar sin viktresa på sitt Instagramkonto @karoliinm.

– Jag mår mycket bättre! Jag har även börjat träna så kroppen mår bättre. Jag har fått tillbaka mitt självförtroende. Nu känner jag hopp – jag har hittat ett sätt som fungerar, det är inte omöjligt.

Hur har du gjort för att lyckas?

– I början fokuserade jag enbart på kosten och att sköta den, sedan lyxade jag till det lite på helgerna. Sedan några veckor tillbaka har jag även börjat träna. 

Karolin berättar att när hon försökt komma i form tidigare med olika dieter har hon ofta gått hungrig. Men så är inte fallet med ViktVäktarna. Nu äter hon gärna overnight oats till frukost med tillbehör som jordnötssmör.  Till lunch väljer hon ofta kyckling och ris och till middag kan hon göra en omelett eller någon maträtt med kyckling eller lax.

– Allt är väldigt gott! Jag använder ViktVäktarnas app varje dag och registrerar det jag äter. Jag har lite kvar att gå ner i vikt, men jag har inte bråttom – jag är så nöjd med mig själv.

Skulle du rekommendera fler att testa ViktVäktarna?

– Ja, verkligen, det är så enkelt. Speciellt när du använder appen. Om du scannar något livsmedel med kameran så får du upp Pointsvärdet för den varan. Det krävs inte att du tränar på gym en timme per dag  – utan det funkar ändå. Och du behöver aldrig gå hungrig – även om du skulle ha slut på dina Points så finns det NollPointsmat du kan äta av. NollPointsmat som du inte behöver räkna eller väga – utan dessa livsmedlel kan du äta fritt av.

Karolin gillar att upptäcka recept i ViktVäktarnas app och testar även egna varianter.

Karolin tipsar även om två recept på pajer som hon hittat i ViktVäktarna app. Potatispaj med salladsost och tomatpesto och Quiche utan pajskal med ugnsbakad tomat. Där har Karolin inspireras av dessa två recept och skapat en egen variant som hon gillar med en pajdeg gjord på kikärtor och lite vetemjöl. Här under hittar du hennes recept.

Med ViktVäktarnas program kan du äta maten du älskar och leva ditt liv som du vill, samtidigt som du går ner i vikt! Bli medlem här till kampanjpris!

10139704&adfcd=1703676706.oIATxK-6z0mOpNOOB3-XWg.OTU0MDE1LDE0MTY3ODE
Nästa artikel