”Det som är så bra med ViktVäktarna är att du kan äta allt”

Åsa har kämpat med sin vikt i stort sett hela sitt liv.
Nu har hon upptäckt ViktVäktarna och gått ner 17 kilo.
– Det som är så bra med ViktVäktarna är att du kan äta allt, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Åsa och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Åsas resa med ViktVäktarna började i september 2022. För Mitt hälsosamma liv berättar Åsa att hon kämpat med vikten från och till under flera år. Men i somras bestämde hon sig för att ta tag i sin övervikt och blev medlem hos ViktVäktarna. Då vägde hon 121 kilo.

– Jag har alltid gillat godis, fikabröd och snabbmat. 2017 blev jag sambo och efter det gick jag upp mycket i vikt. När jag bodde själv var det ”enklare” att hålla vikten, berättar hon. 

Åsa har haft stor hjälp av ViktVäktarnas app eftersom hon registrerar allt hon äter och dessutom gillar hon att testa recepten som finns i appen. Totalt finns det över 4000 recept och nya hälsosamma och goda rätter adderas hela tiden. Varje torsdag ser Åsa till att väga sig för att se att hon håller sig på banan.

– När jag ska laga mat brukar jag ofta utgå från vad jag har hemma och hittar ett recept som passar. Jag äter det mesta men det blir mycket grönsaker, kyckling och fisk.

Fisk i folie är ett av alla fisk-recept som du kan hitta hos ViktVäktarna! Ser det gott ut? Spana in receptet här.

ViktVäktarna ger dig ett flexibelt program baserat på vetenskap där du äter maten du gillar och går ner i vikt! Bli medlem idag till kampanjpris!

I slutet av oktober hade Åsa gått ner 10 kilo och nu i slutet av mars har hon totalt gått ner 17 kilo i vikt. Planen nu är att gå ner 14 kilo till och sedan behålla den nya vikten.

– Jag mår så mycket bättre nu och orkar mer. När jag är ute och går så märker jag att det går mycket lättare. Jag har sedan tidigare problem med smärta i ett knä och även där märker jag stor skillnad nu när jag är lättare. Jag brukar hjälpa min mamma inför varje jul att sätta upp julgardiner och den här julen märkte hon att jag var mycket smidigare, säger hon.

Tortillas med BBQ-kyckling – receptet hittar du här.

Det som överraskat Åsa är att det gått mycket lättare än hon trott att gå ner i vikt.

– Jag trodde det skulle vara jobbigare, så det har varit lättare än förväntan. Just att man får äta av allt med ViktVäktarna är så bra. Till exempel kan jag ta en bulle någon gång ibland. Nu rekommenderar jag alla som vill gå ner i vikt att bli medlem hos ViktVäktarna, säger hon och fortsätter:

–  Det sitter i huvudet allting så egentligen är det lätt att ändra på sig. Ofta vet vad du ska äta och inte äta – du behöver bara hjälp att skapa mer hälsosamma vanor, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Åsa och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Nästa artikel