Ida: ”ViktVäktarna fungerar verkligen”

Med ViktVäktarna har Ida hittat balansen när det gäller mat och gått ner 12 kilo på 11 veckor.
Från att vara skeptisk till ViktVäktarna har hon insett att det är en metod som passar henne.
– ViktVäktarna fungerar verkligen, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Ida och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Det var i januari i år som Ida tecknade medlemskap hos ViktVäktarna. Hon hade fått sitt andra barn i oktober och kände sig redo att komma i form och gå ner i vikt.
– Tidigare hade jag till exempel testat en sån där 66 dagars challenge som är väldigt strikt, men då gick jag bara upp allt igen några månader senare, säger hon.

Innan Ida började med ViktVäktarna åt hon godis nästan varje dag, det blev även läsk och stora portioner med mat. Med ViktVäktarna har hon fått ett annat tänk och lärt sig att göra smarta val. Bland annat ser familjen till att äta vegetariskt och fisk varje vecka.
– Nu är jag mycket mer medveten om hur jag äter. Att vi väljer att äta mer vegetariskt och mer fisk gör att vi äter mer hälsosamt och dessutom mer varierat. Tidigare kunde det bli att vi åt samma mat varje vecka. Med ViktVäktarna kan jag även unna mig godis och kakor på helgen – jag vet sedan tidigare att det inte funkar med förbud och att utesluta saker, säger hon, och fortsätter:
– Det som är så bra med Viktväktarna är att jag kan äta allt. Dessutom har ViktVäktarnas NollPointsmat varit värdefull för mig. Vill jag till exempel ta ett äpple så kan jag det utan att känna att jag ”lägger på mig”. Men andra dieter så måste du utesluta något annat senare under dagen om du tar ett äpple, säger hon.

ViktVäktarna ger dig ett flexibelt program baserat på vetenskap där du äter maten du gillar och går ner i vikt! Bli medlem idag!

ViktVäktarnas NollPointsmat är mat du kan äta utan att behöva väga eller hålla koll. På listan finns till exempel frukt, bär, ägg, fisk och kyckling – det är bra livsmedel som hjälper till att skapa hälsosamma vanor.

Ida har gått ner 12 kilo på 11 veckor och målet är att gå ner totalt 25 kilo.Nu har Ida gått ner 12 kilo på 11 veckor. Hon berättar att resultaten har kommit bara genom att hon ändrat kosten och tar dagliga promenader. Under de senaste veckorna har hon även adderat mer träning då planen är att kunna köra Vasaloppet nästa år.
– Jag märker stor skillnad på mitt mående. Tidigare ville jag sätta mig framför tv:n när klockan var sju på kvällen, nu har jag ändrat min livsstil och snörar gärna på mig skorna och ger mig ut. Jag känner att jag mår bra av att äta bra och röra på mig, säger hon.

Ida som tidigare var tveksam till ViktVäktarna har helt ändrat uppfattning.
– Jag har varit skeptisk tidigare och funderat på om ViktVäktarna fungerar. Men det gör det verkligen – jag har varit kritiker men nu har det vänt!

Idas långsiktiga mål är att gå ner 25 kilo totalt, så nu är hon nästan halvvägs på sin viktresa. En framgångsfaktor är att Ida valt att dela med sig av sin resa på sitt Instagramkonto @getfitwith.ida.
– Många kör ju ViktVäktarnas Community som finns i WW-appen men jag har valt att dela med mig på Instagram och får då input från många olika håll.  Jag tror att stödet från andra är viktigt. Jag behöver visa upp mina resultat och kunna ventilera, dessutom lägger jag in en extra växel när jag outar mig själv, säger hon.

Ida poängterar att den här gången har hon lyckats hitta balansen och det är tack vare ViktVäktarna. 
– Det är väldigt värdefullt. Jag har lyckats gå ner i vikt tidigare, men har aldrig hittat balansen då. Nu känns det som om jag har fått bra verktyg. Från början av min viktresa registrerade jag allt  i appen, nu är jag bekväm och vet vad jag stoppar i mig och hur mycket, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Ida och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!


Nästa artikel