”Sedan dess har jag bara haft minus på vågen”

Kristin hade problem med vallningar och hälsporre på grund av sin övervikt. I oktober 2022 bestämde hon sig för att utesluta socker, minska på kolhydraterna och tog hjälp av ViktVäktarna.
– Sedan dess har jag bara haft minus på vågen, berättar hon.

Gör som Kristin och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Kristin berättar att hon vägt kring 65-73 kilo i hela sitt vuxna liv fram till 2017 då hon gick upp mycket i vikt. Då blev hon medlem hos ViktVäktarna och lyckades gå ner i vikt, men för att sedan gå upp igen.

– Jag gick under en period ner 25 kilo i vikt men så kom julen emellan och jag fick ett nytt jobb på ett bageri. Jag gillar godis och kakor så jag gick upp igen, berättar hon.

Kristins övervikt gjorde att hon fick vallningar och även hälsporre.

– I oktober 2022 bestämde jag mig för att jag ville göra en förändring och tog hjälp av ViktVäktarna. Jag slutade helt med socker och minskade på kolhydraterna och sedan dess har jag haft minus på vågen.

Den här gången har hon varit motiverad och kört på med ViktVäktarna. Eftersom hon har ett Premium-medlemskap har hon fått hjälp av en av ViktVäktarnas coacher – Annelie. Varje vecka har Kristin vägt sig hos ViktVäktarna och hon har deltagit på livesändningarna som Annelie arrangerar.

– Nu har jag gått ner strax över 21 kilo och jag flyger fram i trapporna. Vallningarna har försvunnit och hälsporren är borta, berättar hon och fortsätter:
– Jag mår mycket bättre och har bättre självförtroende. Jag tycker om mig själv och är stolt över det jag har åstadkommit.

Kristins viktresa började i oktober 2022. Nu har hon gått ner strax över 20 kilo.

Gör som Kristin och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Vad har det betytt att få hjälp av en coach under resan?

– Det betyder jättemycket! Jag får så mycket beröm och fina ord. Hon har hjälpt mig att känna mig stolt över mig själv. Ibland är det även lätt att hitta på ursäkter till varför man inte ska gå besöka min coach eller gå och väga mig, men jag har bestämt mig för att lyssna på Annelie. Så hon har hjälpt mig väldigt mycket. Jag har varit på varje live hon haft och varje invägning. 

Kristin håller i 20 kilo socker – så mycket som hon gått ner i vikt.

Kristin berättar att planering och mindset har varit två viktiga faktorer som gjort att hon lyckats denna gång. 

– Jag tänker mig för vad jag äter och reggar allt i WW-appen. Frukost och mellanmålen blir ofta samma varje dag, men jag varierar luncher och middagar. Jag gillar att äta sallader, lax, tacos, hamburgare och det kan även bli oxfilé. När jag äter hamburgare tar jag inte något bröd utan kör gurka, sallad och tomater.  Tidigare kunde jag äta massor av dressing, men nu tar jag en liten mängd. 

Blir Kristin sötsugen så väljer hon sockerfria snacks eller frukt.

– Nu kommer jag i mina vanliga kläder igen så det är roligt. Jag ska gå ner lite till i vikt och så planerar jag komma igång med träningen.

Gör som Kristin och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Nästa artikel