”Hade jag inte kört igång med ViktVäktarna hade jag aldrig träffat dem”

I slutet av januari blev Malin medlem hos ViktVäktarna.
Nu har hon gått ner drygt 6 kilo på sex veckor och dessutom lärt känna nya vänner tack vare sitt medlemskap.
– Jag och tre andra mammor som bor på helt olika platser i Sverige har bestämt oss för att ses nu i vår och ha en tjejhelg! Hade jag inte kört igång med ViktVäktarna hade jag aldrig träffat dem, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Malin och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Malin berättar att hon varit medlem hos ViktVäktarna tidigare och gått ner 10 kilo. Men så förändrades livet och hon gick upp igen.
– Kärleken och graviditeterna kom emellan och tiden fanns inte att tänka på sig själv när vi hade en ny individer att lära känna, berättar hon.

Men i slutet av januari i år kände Malin att det var dags att ta tag i sin övervikt och få ett hälsosammare liv.
– Jag kände mig trött och orkeslös, jag hade ingen energi att ta tag i saker i vardagen. Dessutom kände jag att kläderna inte satt som de brukade, säger hon och fortsätter:
– Det jag gillar med just ViktVäktarna är att jag får äta helt vanlig mat utan att det är några förbud. Jag uppskattar även veckobonusarna – det sporrar mig att röra på mig.

Med ViktVäktarnas program får du en daglig Pointsbudget att förhålla dig till – dessutom får du en veckobonus som du kan fördela som du vill under veckan. Du kan även spara av dina dagliga Points till din veckobonus. Genom att vara aktiv och röra på dig ökar dina Points – dessa läggs till din veckobonus.
– Jag har nästan börjat tävla med mig själv för att se hur mycket veckobonus jag kan få ihop. Det är inte alltid jag behöver använda dem, men det är skönt att de finns. Vi brukar njuta av lite lyxigare mat under helgen och ta ett glas rött vin till maten, säger hon.

Innan Malin startade sitt nya liv åt hon oregelbundet och hoppade ofta över måltider. Hon saknade inspiration att laga mat och istället blev det snabba alternativ som bara mättade en kort stund.
– De snabba kolhydraterna gjorde att jag blev hungrig igen ganska snabbt och då gick jag i skåpen och letade efter snacks.

Medlemmar som följer ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan! Blir medlem HÄR!

Med ViktVäktarna ser Malin till att laga mer mat, äta regelbundet och alltid äta ordentlig frukost så hon håller sig mätt. Dessutom har hon adderat mer frukt och grönt. Två favoritrecept som hela familjen älskar är kyckling i basilikasås samt pasta med lövbiff i tomatsås. En frukostfavorit just nu är gröt som hon toppar med stekt banan och en klick jordnötssmör.

I skrivande stund (22 februari) har Malin gått ner 5,7 kilo vilket innebär att hon har tappat 0.9 kilo varje vecka. 
– Jag vill inte stressa kroppen utan det får gå i en lagom takt så att kroppen hänger med. Min plan är att fortsätta min viktresa och jag har cirka 13,9 kilo kvar till mitt mål. Sedan vill jag lära mig att stanna vid en vikt och storlek som jag är nöjd med.

Malins knep för att lyckas med sin resa är att använda ViktVäktarnas app varje dag och dessutom har hon sitt Instagramkonto Mammamalinsviktresa där hon delar med sig av både framgångar och motgångar.
– Jag har hittat många nya vänner genom kontot. Det är fint att se all pepp och stöd. Det är många i min omgivning som har sagt att de själva blivit inspirerade av mig att ta tag i sin kost. Min man har åkt med på ett bananskal och tappat cirka 5 kilo.

Malin märker redan nu att viktnedgången har förändrat hennes mående. 
– Jag mår så mycket bättre och kläderna börjar sitta bättre. Jag har ett par ridbyxor som jag inte kunde knäppa i december förra året, det var säkert 10 centimeter kvar till att nå knapparna, men nu passar de!

Vill du komma i form? Gör som Malin och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!


Nästa artikel