NYA DEALEN: 60% rabatt på medlemskap

Över 2 miljoner svenskar kan inte ha fel –  ViktVäktarnas metod fungerar.
Nu har du chansen att bli medlem till ett mycket förmånligt pris. 
Idag bjuder nämligen ViktVäktarna på en riktigt härlig deal: 60% rabatt!  

Klicka här för att bli medlem redan idag! Just nu: 60% rabatt på medlemskap! 

Redan nu har ett stort antal svenskar hittat formen tack vare ViktVäktarna och deras program.

ViktVäktarna jobbar ständigt med att erbjuda det bästa programmet för sina medlemmar. Deras upplägg är baserat på den senaste forskningen och du slipper gå hungrig eftersom du kan äta allt, men inte alltid.  Som medlem hos ViktVäktarna får du en Pointsbudget att spendera på maten du älskar.

Du kan äta vad du vill, och du behöver aldrig gå hungrig eftersom du alltid kan använda din NollPointsmat utan att använda din budget.

Alla medlemmar har samma NollPointslista – en lista med 200 hälsosamma livsmedel som du kan äta utan att väga, mäta eller registrera. Det här gör det enklare att dela recept mellan varandra och tipsa om måltider. Maten på NollPointslistan är rik på magert protein, fibrer och hälsosamma fetter vilker är en bra grund i en hälsosam livsstil. Några exempel är lax, kyckling och ägg.

Du som blir medlem idag får ta del av ett fördelaktigt kampanjpris: 60% rabatt på medlemskap!

Kom i form med en metod som håller i längden! Testa ViktVäktarna och få 60% rabatt på medlemskap!

Som medlem får du exempelvis tillgång till den hyllade appen som har allt för att du ska lyckas med din hälsoresa – med allt från mat-, aktivitets- och viktregistrering till streckkodsläsare samt ett peppande Community där du kan inspireras av andra medlemmar. Dessutom får du tillgång till tusentals goda och hälsosamma recept. I skrivande stund finns det över 5 000 recept och fler adderas kontinuerligt!

Med ViktVäktarna går du ner i vikt utan att göra slut med maten du älskar. I ViktVäktarnas app hittar du över 5 000 recept. Till exempel kladdkaka!

En av alla medlemmar hos ViktVäktarna är Maria som gått ner 21 kilo i vikt och märker stor skillnad.

– Jag har blivit mycket rörligare, fått bättre självförtroende och nu kan jag ha vilka kläder jag vill. Jag tränar minst två gånger i veckan – och känner mig jättelycklig även om jag fortfarande har besvär med ryggen.

Rekommenderar du fler att testa ViktVäktarna?

–  Ja absolut – med ViktVäktarna kan du äta allt men inte alltid.

Klicka här för att bli medlem nu! JUST NU: 60% rabatt!

Nästa artikel