”Jag använder ViktVäktarnas app varje dag”

Wictors övervikt gjorde att han upplevde att vardagliga saker som att knyta skorna var en pärs.
Tidigare kunde han äta två kg godis om dagen – med hjälp av ViktVäktarna har han helt ändrat sin livsstil.
– Nu har jag gått ner 16 kg sedan i januari, säger han.

Vill du komma i form? Gör som Wictor och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Det var en kompis som tipsade Wictor om att bli medlem hos ViktVäktarna och att testa deras medlemskap Premium där man går ner i vikt med hjälp av en coach, workshops och ViktVäktarnas app.

– Jag blev medlem i januari 2023. Jag kände att det var dags att ta tag i min övervikt – bara att ta på sig ett par skor var en pärs. Jag kunde äta två kg godis om dagen, så godiset var det stora problemet, säger han.

Varje torsdag försöker Wictor gå på ViktVäktarnas workshops där han träffar sin coach Anna-Lena och andra medlemmar. Där får han väga in sig och varje vecka har de olika teman som de diskuterar.

– Det har gått jättebra för mig. Sedan jag blev medlem i januari har jag gått ner 16 kg. Jag trodde själv inte att det skulle gå så här bra eller att jag skulle klara av att hålla det.

Vill du komma i form? Gör som Wictor och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Hur har du gjort?

– Jag har lagt av helt med godis och glass – jag har stängt den dörren. Istället äter jag frukt, säger han och fortsätter:

– I början var det jobbigt och svårt att sluta med socker. Om du tänker dig hur en narkoman upplever att det är att sluta med droger så är det nog ungefär samma att sluta med socker.. Jag hade abstinens och det stack i fingrarna. Men nu är suget över, så det är skönt.

När det gäller maten så äter Wictor helt vanlig mat, men försöker att göra smarta val. Tidigare kunde han ha i matlagningsgrädde i köttfärssåsen, men nu kör han bara på krossade tomater. Till frukost äter han gärna något grövre bröd med skinka eller kyckling som pålägg och på helgen gör han havregrynsgröt.

– Jag använder ViktVäktarnas app varje dag och registrerar det jag äter. När jag är och handlar använder jag scannern som finns i appen för att få veta hur många Points en vara innehåller.

Hur mår du idag?

– Jag mår mycket bättre! Jag har ett fysiskt krävande jobb så jag upplever att det är mycket lättare på jobbet.

I skrivande stund väger Wictor 106 kg och hans mål är att gå ner till 90 kg.

– För mig har det varit väldigt bra att kunna gå på workshops och få stöd och hjälp av min coach, hon är jättebra. Är det någon av oss medlemmar som haft en sämre period är hon duktig på att peppa oss hur vi ska tänka framåt.

Gör som Wictor och testa ViktVäktarna! Deras program hjälper dig att gå ner i vikt och hålla den!

Nästa artikel