5 hälsosamma och goda recept att testa under 2024

Laxpytt med romsås, grönsakslasagne, wokad ryggbiff med mango, ris- och nötfärspanna och lax toppad med lime och cashew! Låter det gott? Det är 5 enkla, hälsosamma och goda vardagsrecept som du hittar hos ViktVäktarna.

Med ViktVäktarna kan du nå dina hälsomål utan att kompromissa med livets goda! Testa idag till kampanjpris

Ett nytt år och vardagen är snart tillbaka med skola, jobb och träningar. För många är det nya året en chans till nystart när det gäller hälsosamma vanor. Och för dig som är taggad på att äta god och nyttig mat samtidigt som du går ner i vikt är ViktVäktarna ett bra alternativ. I ViktVäktarnas app, som du får tillgång till som medlem, finns över 5000 recept att välja mellan.

Här under listar vi 5 av dem! 

Laxpytt med romsås

Vad sägs om en lyxigare variant av pytt i panna med lax, sparris och potatis?. Till laxpytten rör du ihop en egen sås bestående av rom, dill och matlagningsyoghurt. Den här rätten passar perfekt när du har potatis över som du vill ta reda på. Receptet hittar du här.

Ris- och nötfärspanna

Det här är en riktigt snabb vardagsrätt som du gör på endast 15 minuter. Börja med att koka riset. Stek sedan färsen och blanda i lök, svamp och fräs på hög värme tills färsen är brynt och grönsakerna mjuka. Här hittar du receptet.

Grönsakslasagne med salladsost

Vegetarisk lasagne med morötter och zucchini istället för färs! Visst låter det gott? Och istället för vanlig ost så använder du salladsost (liknande feta). Ett tips här är att göra mycket lasagne så har du mat till flera middagar eller luncher. Klicka här för att se hela receptet.

Med ViktVäktarna kan du nå dina hälsomål utan att kompromissa med livets goda! Testa idag till kampanjpris

Wokad ryggbiff med mango

Att woka maten är ett bra tips när tiden är knapp! Det här receptet känns både annorlunda och lyxigt. Köttet lägger du i en skål med olja, vitlök och riven ingefära innan du steker det. Sedan steker du sockerärtor, blandar ner chili och salladslök och steker lite till. Sist blandar du ner köttet och mangon. Servera med ris och toppa med koriander och gärna lite rostad lök. Här är receptet.

Lax i ugn med lime- och cashewtäcke

Det här är ett av de mest uppskattade recepten hos ViktVäktarna. Anledningen? Rätten är både enkel och fantastisk god! Laxen toppas med lime, sweet chili och cashewnötter. Servera med sugar snaps, potatis och en en sås gjord på fraîche, lime och honung. Här kan du läsa hela receptet.

Det är värt att investera i din hälsa! Testa ViktVäktarna idag till kampanjpris

Nästa artikel