”Nu har jag gått ner 20 kg! Jag både ser och känner stor skillnad”

Efter Madelens första graviditet gick hon ner 18 kg i vikt med hjälp av ViktVäktarna. Efter sin andra graviditet bestämde hon sig för att bli medlem igen.
Nu har jag gått ner 20 kg. Jag både ser och känner stor skillnad, berättar hon.

Vill du komma i form? Gör som Madelen och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Madelen berättar att hennes mamma hade varit medlem hos ViktVäktarna tidigare och fått fina resultat. Så när Madelen ville gå ner de kilon som hon gått upp under sin första graviditet gick hon också med. Resultatet: -18 kg.

Sedan kom graviditet nummer två och en tid efter förlossningen kände sig Madelen redo att komma att komma i form igen. 

– Eftersom jag visste att ViktVäktarna fungerade så blev jag medlem igen. Den här gången har det gått lite långsammare men jag har samtidigt lärt mig en hel del om mig själv, säger hon och fortsätter:

– Jag är en person som äter efter hur jag mår och mina känslor. Tidigare kunde det bli mycket godis och kakor. Nu har jag hittat nyttigare alternativ, till exempel godis som innehåller mindre socker, säger hon.

Gör som Madelen och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Vid Madelens första viktresa valde hon Premium-medlemskapet och gick på Workshops för att få pepp och stöd av en coach och andra medlemmar. Den här gången valde hon Bas-medlemskapet där man använder sig av ViktVäktarnas app. Sedan Madelen blev medlem i apri 2022 har hon gått ner 20 kg.

– Det är kul när man både ser och känner skillnaden. Jag började som siminstruktör förra året och då behövde jag en våtdräkt i 3XL. När jag hämtade ut en ny dräkt nu senast så räckte det med XL. Det är en bekräftelse på det jag gör, säger hon.

Märker du skillnad på ditt mående också?

– Jag känner mig mycket piggare och gladare och orkar mycket mer. Nu orkar jag vara den mamman jag vill vara. Vi älskar att vara ute och leka på lekplatser, så det är skönt att jag orkar vara med och hjälpa till. Dessutom när jag äter bra mat så äter barnen också bra mat.

Madelen använder ViktVäktarnas app varje dag där hon registrerar det hon äter och hon inspireras även av andra medlemmar i ViktVäktarnas Community.

– Appen är verkligen supersmidig och det är kanon att man kan peppa varandra. Det gör att jag inte känner mig ensam. Det finns även flera Facebook-grupper med medlemmar, säger hon.

Tidigare åt Madelen ofta hämtmat. Nu händer det fortfarande ibland men då ser hon till att göra medvetna val. 

– Äter jag en pizza till lunch så ser jag till att äta något med lägre Points till middag. Jag har hittat ett jättebra recept på en gryta med tomatsås, bönor och ägg. Så den kan jag laga ibland och så kokar jag ris som barnen får till grytan. En annan favort är att göra omelett med lök och svamp.

Kom i form och stanna där! Gör som Madelen och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Madelen berättar att hon tidigare var noga med att alltid äta upp all mat – oavsett om det var gott eller inte.

– Nu om det är mat som jag inte gillar så äter jag inte upp den nu utan säger nej tack. Då tar jag hellre något som jag tycker om och njuter av det. Samma sak med barnens rester – tidigare åt jag upp det som blev kvar men nu stoppar jag det i en låda så får de äta det lite senare eller dagen efter. Det blir annars en hel del extra Points. 

Vad har du för mål framöver?

–  Jag har inget viktmål utan för mig handlar det om att må bra och jag vill kunna se mig själv i spegeln och vara nöjd med det jag ser. Jag vill orka finnas för barnen hela livet, och ju bättre hälsa jag har nu, ju längre kan jag förhoppningsvis vara pigg framöver, säger hon och fortsätter:

– Dessutom känner jag mig mer självsäker. Tidigare kunde jag envisas med att köpa kläder som var för små. Det var inte smickrande och kändes inte bra. Nu köper jag kläder i min storlek och känner mig finare. 

Skulle du rekommendera fler att testa ViktVäktarna?

– Ja, det brukar jag göra. När jag ser att folk har problem med vikten och funderar på operation så brukar jag säga; testa ViktVäktarna först. Då ändrar du ditt mindset. Ibland upplever jag att många bara vill att det ska gå snabbt. 

Under resan med ViktVäktarna har Madelen med sig några visdomsord från den coach hon hade när hon var medlem för första gången.

– Hon liknar viktresan vid en bilfärd. Bara för att du kör av vid fel avfart vänder du inte och åker hem utan du hittar tillbaka till påfarten. Det brukar jag ha med mig när jag har motgångar. Och det är ju så att vissa dagar äter du mer och andra mindre. Det gäller att hitta balansen och det tycker jag ViktVäktarna är bra på.

Vill du komma i form? Gör som Madelen och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Nästa artikel