”Jag märker stor skillnad redan nu – jag är mycket piggare”

Fanny började sin viktresa hos ViktVäktarna i januari 2024. Nu har hon gått ner drygt 6 kilo på bara några veckor.
– Jag märker stor skillnad redan nu – jag är mycket piggare, säger hon

Vill du komma i form? Gör som Fanny och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Fanny berättar att hennes första kontakt med ViktVäktarna var i april 2022 när hon blev tipsad av en kollega om att testa deras program.
– Det var en ganska kort period eftersom jag blev gravid bara några månader efter att jag blivit medlem. Men från april till juli gick jag ner 15 kilo, berättar hon.

Efter att sonen fötts hade Fanny en tanke om att hon ville bli medlem hos ViktVäktarna igen för att få hjälp att gå ner i vikt.
– Det här var min andra graviditet. Efter den första graviditeten ammade jag och kunde äta nästan som jag ville och gick ändå ner i vikt. Då kunde jag även promenera en mil varje dag, men men nu med två barn har det inte funnits samma tid, säger hon.

I  januari 2024 var Fanny redo för en nystart och tecknade ett medlemskap hos ViktVäktarna.
– När jag ställde mig på vågen och vägde lika mycket som jag gjorde på förlossningen kände jag att jag måste ta tag i det, säger hon hon och fortsätter:

– Dessutom kände jag mig väldigt trött och hade dåligt med energi. När det gällde maten blev det lätt att jag tog till en färdig lasagne för att få något snabbt istället för att laga mat, säger hon.

ViktVäktarna ger dig ett flexibelt program baserat på vetenskap där du äter maten du gillar och går ner i vikt! Bli medlem idag!

Fannys viktresa har fått en riktigt fin start – nu, några veckor in i januari, har hon tappat 6,6 kilo i vikt.
– Jag märker stor skillnad och har mer ork redan nu. Tidigare tog jag hellre bilen till förskolan för att hämta men nu går jag gärna. Kläder som satt tajt tidigare sitter lösare nu, så det är skönt.

Fanny blev medlem igen hos ViktVäktarna i januari och har redan fått fina resultat! På tre veckor har hon gått ner 6,6 kilo.


För Fanny är det viktigt att registrera allt hon äter i WW-appen så hon får bra överblick. Dessutom har hon dragit ner på socker rejält.
– Sedan sonen kom har jag ätit något med socker eller chips i princip varje dag. Och jag kunde stoppa i mig något sött innan jag gick till förskolan för att få energi, men nu tar jag en frukt istället eller så ser jag till att koka ett extra ägg på morgonen så att jag lätt kan ta det.

Fanny är noga med att poängtera att det inte finns några förbud – vill hon unna sig en kexchoklad så gör hon det.
– Det handlar om att hålla sig till en bra mängd, tidigare när det var myskväll kunde jag köpa en stor påse godis och chips med dipp. Nu nöjer jag mig med mindre. Det handlar om en livsstil som ska vara hållbar i längden så man inte ramlar tillbaka till de dåliga vanorna. Och med ViktVäktarna är det verkligen hållbart, säger hon.

Fannys plan nu är att fortsätta gå ner i vikt och ett delmål är att väga lika mycket som hon gjorde innan hon blev gravid med den andra sonen. Till det målet är det 20 kilo kvar.
– För mig handlar det mycket om min hälsa då jag har funderat på om jag varit på väg att få diabetes, säger hon.

Vad är det bästa med ViktVäktarna?

– Det bästa med ViktVäktarna är att det är enkelt! Det finns mycket hjälp att få med WW-appen. Om du inte har idéer till middag så finns det inspiration att få i form av tusentals recept. Och så finns det ett stort Community i appen där du kan få pepp av andra och få nya vänner. Jag pratar dagligen med andra medlemmar som jag lärt känna.
– Dessutom är ViktVäktarna ingen diet eller ett strikt kostschema – jag har gått på kostschema tidigare och det blir du bara knäppare av. Då rasar du fort i vikt men sedan är du tillbaka på ruta ett igen, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Fanny och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Nästa artikel