”Är du hungrig så är NollPointsmaten bra att ta till”

Har du hört talas om ViktVäktarnas NollPointsmat och undrar vad det egentligen är?
Det är livsmedel som du alltid kan äta – utan att behöva räkna eller hålla koll.
– Det är sällan som maten på den listan är anledningen till att man lagt på sig i vikt, säger Karin Nileskog, kostexpert hos ViktVäktarna.

Klicka här för att bli medlem redan idag! Just nu: Kampanjpris på medlemskap

Det unika med ViktVäktarna är att ingenting är förbjudet och du kan äta av allt men inte alltid. ViktVäktarna gör hälsosam kost enkel genom att ge all mat en lättförståelig siffra – ett Pointsvärde, så att medlemmar bara kan äta och registrera det de ätit. Dessutom har ViktVäktarna en NollPointslista – det är en lista med mat som du alltid kan äta utan att behöva hålla koll på mängd eller antal. Det här är mat som kommer hjälpa dig att nå dina mål ännu enklare.

Lax och ägg finns med på NollPointslistan.

Karin Nileskog, kostexpert hos ViktVäktarna, berättar att det är mat som mättar bra i förhållande till den mängd Points eller kalorier som maten innehåller. På NollPointslistan finns till exempel ägg, kyckling, lax, grönsaker och frukt.

– Det är sällan som den här typen av mat är anledningen till att man lagt på sig. Det är snarare till exempel bea och pommes, säger hon och fortsätter:

– Är du hungrig så är NollPointsmaten bra att ta till. Den här maten innehåller lite energi och är mättande – att vara mätt och belåten är väldigt viktigt under en viktresa.

Kom i form med en metod som håller i längden! Testa ViktVäktarna idag till kampanjpris!

Om du känner dig mätt slipper du drabbas av plötsligt sötsug och förhoppningsvis behöver du inte gå och småäta mellan dina måltider.

– Tanken är att du ska välja NollPointsmaten ofta och sedan komplettera med annat.

Karin berättar att många ställer frågor kring just NollPointsmaten.

–  De kan tycka “Vadå noll Points? Allt har ju kalorier”. Har du aldrig hört talas om ViktVäktarnas program så kanske du tycker att det är konstigt att något är noll. Men programmet är anpassat för NollPointsmaten och har du den som grund så har du en bra start när det gäller din vikt och din hälsa.

Karin Nileskog.

Har du några favoriträtter när det gäller NollPointsmat?

– Ja, min favorit är banan-äggröra, det är scrambled eggs med banan och ägg. Sedan såklart kyckling i alla dess former. Jag använder även mycket ärtor, bönor och linser som komplement i mina rätter. Jag gillar även keso och yoghurt så det är mycket på NollPointslistan som jag tycker om. Det är viktigt att äta mat som du gillar och som du vill fortsätta äta när du nått ditt viktmål, säger hon.

Bananäggröra, här med nötter och hallon

Klicka här för att bli medlem redan idag! Just nu: Kampanjpris på medlemskap

Nästa artikel