Så gick Jessica ner 15 kilo med ViktVäktarna

För ett år sedan blev Jessica medlem hos Viktväktarna.
Idag är hon 15 kilo lättare och märker att hon är både piggare och gladare.
– Jag tränar mycket löpning och känner stor skillnad, det är mycket lättare att springa, säger hon.

Vill du komma i form? Gör som Jessica och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!

Jessicas resa med ViktVäktarna började i februari 2023 när Jessica och några av hennes kollegor blev medlemmar hos ViktVäktarna.
– Jag tänkte att det är enklare och roligare att göra det tillsammans. Egentligen var jag inte direkt överviktig men jag blev överraskad när jag ställde mig på vågen och vägde 74 kilo, jag trodde snarare att jag vägde 68 kilo, berättar hon.

För Jessica var hälsan hennes ”varför” – hon ville bli piggare och må bättre.
– Jag vill inte lägga på mig ett kilo varje år och riskera att få problem med högt blodtryck när jag blir äldre, säger hon.

Medlemmar som följer ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan! Blir medlem HÄR!

Jessica berättar att hon är en person som går all in, så hon var noga med maten från dag ett och använde ViktVäktarnas app för att få överblick över sina Points och för att få receptinspiration.
– Tidigare åt jag mycket godis och kunde gå och äta av det som fanns i skåpen hemma, men efter att jag blev medlem åt jag inte godis på ett halvår. Jag tror att det är lätt att gå tillbaka till att småäta om man börjar äta godis igen, säger hon och fortsätter:
– Om du går hungrig till affären och ska handla så är det enkelt att köpa godis. Jag tror att det är bra att försöka komma in på ett annat spår och köpa till exempel en banan. Det finns mycket annat som man kan äta, säger hon.

Jessica upplever att hon både är gladare och piggare nu.


Efter åtta månader, i oktober 2023 hade Jessica gått ner 15 kilo. En vikt som hon lyckats hålla sedan dess.
– Jag känner att jag är gladare och piggare nu. Jag känner mig lättare i kroppen så det är mycket lättare att springa. Jag gillar att löpträna så det gör jag 4-5 gånger i veckan, berättar hon.

Jessica, som jobbar på förskola, får äta av maten på jobbet men där har hon justerat lunchen och väljer att äta av salladen som serveras och tar med sig till exempel lax att ha till. 
– Sedan äter jag middag hemma med min familj. Det är helt vanlig mat. Jag har en favoriträtt och det är pasta Alfredo. Frukost äter jag alltid och då tar jag gärna knäckebröd och ägg eller lättyoghurt med bär.

Jessica gillar ViktVäktarnas recept; pasta Alfredro med kyckling. En krämig pastarätt med vitlök och parmesan! 

Det Jessica gillar med ViktVäktarna är deras Community. När hon drog igång sin hälsosatsning fick hon pepp och stöd av kollegorna och efter ett tag upptäckte hon även ViktVäktarnas Community som finns i appen. 
–  Jag tror att det är jättebra att vara engagerad med andra under sin resa. Jag brukar hänga i ViktVäktarnas Community och läsa vad andra skriver. Ibland om jag har någon fundering eller fråga så kan jag hitta svaren där. Samtidigt tror jag även att det är viktigt att man har sin egen resa och hittar sitt eget sätt att gå ner i vikt. 

Vill du komma i form? Gör som Jessica och testa ViktVäktarna! Just nu kampanjpris på medlemskap!


Nästa artikel