Testa ViktVäktarna! Bli medlem idag för 53 kr/vecka

Är du trött på dieter som inte fungerar i längden?
ViktVäktarna hjälper dig att skapa hälsosamma rutiner som gör att du når ditt viktmål och håller det.
Bli medlem idag för 53 kr/vecka

Upptäck ViktVäktarna idag! Nu medlemskap för 53 kr/vecka!

Vi är många som testat olika metoder för att komma i form. Ofta med minus på vågen till en början – för att sedan snabbt gå upp allt igen.

Med ViktVäktarna handlar det inte om någon snabb diet. Utan du äter dig mätt på helt vanlig mat – bland några av de populäraste recepten hittar du lasagne, korvstroganoff med ris och klassisk hamburgare.  De erbjuder ett program som låter dig äta maten du älskar samtidigt som du går ner i vikt. Deras motton “du kan äta allt men inte alltid” och ”ingenting är förbjudet”, är något som medlemmarna uppskattar.

Programmet från ViktVäktarna vilar på den senaste forskningen och deras fyra grundpelare är mat, motion, mindset och sömn. Målet är att hjälpa dig att skapa hälsosamma vanor som håller livet ut. 

Kom i form med ViktVäktarna! Endast 53 kr/vecka!

Just nu erbjuder de medlemskap från 53 kr/vecka – uppdelat per dag blir det endast 7 kronor.  

53 kronor i veckan kan exempelvis motsvara:

  • En latte på ett kafé
  • Chips och en läsk
  • En snusdosa
  • En frukostfralla med juice

När du blir medlem hos ViktVäktarna får du tillgång till deras prisbelönta app. Appen innehåller smarta verktyg som gör det enkelt och roligt att gå ner i vikt samtidigt som du njuter av mat som du tycker om. 

I appen hittar du din unika plan som hjälper dig att äta hälsosamt, röra på dig och nå dina hälsomål. Du kan bland annat söka bland över 4 000 goda och hälsosamma recept, få förslag på veckomenyer, ta del av träningsvideos, och få pepp i ViktVäktarnas populära Community där där du peppas och kan peppa andra medlemmar i samma situation..

Allt detta och mycket mer får du för endast 53 kr/vecka. Bli medlem du också och starta din hälsoresa idag!

Upptäck ViktVäktarna idag! Nu medlemskap för 53 kr/vecka.

Nästa artikel