Testa ViktVäktarna! Bli medlem idag för 229 kr/månaden!

Är du trött på dieter som inte fungerar i längden?
ViktVäktarna hjälper dig att skapa hälsosamma rutiner som gör att du når ditt viktmål och håller det.
Bli medlem idag för 229 kr/månaden.

Upptäck ViktVäktarna idag! Nu medlemskap för 229 kr/månaden

Vi är många som testat olika metoder för att komma i form. Ofta med minus på vågen till en början – för att sedan snabbt gå upp allt igen.

Med ViktVäktarna handlar det inte om någon snabb diet. Utan du äter dig mätt på helt vanlig mat – bland några av de populäraste recepten hittar du lasagne, korvstroganoff med ris och klassisk hamburgare.  De erbjuder ett program som låter dig äta maten du älskar samtidigt som du går ner i vikt. Deras motton “du kan äta allt men inte alltid” och ”ingenting är förbjudet”, är något som medlemmarna uppskattar.

Programmet från ViktVäktarna vilar på den senaste forskningen och deras fyra grundpelare är mat, motion, mindset och sömn. Målet är att hjälpa dig att skapa hälsosamma vanor som håller livet ut. 

Kom i form med ViktVäktarna! Endast 229 kronor månaden!

Just nu erbjuder de medlemskap från 229 kronor i månaden – uppdelat per vecka blir det bara 53 kronor, och per dag endast 7 kronor.  

229 kronor i månaden kan exempelvis motsvara:

  • En utelunch med tillhörande dryck
  • Ett biobesök med snacks
  • En bukett med färska blommor
  • En tröja från en av de billigare klädkedjorna

När du blir medlem hos ViktVäktarna får du tillgång till deras prisbelönta app. Appen innehåller smarta verktyg som gör det enkelt och roligt att gå ner i vikt samtidigt som du njuter av mat som du tycker om. 

I appen hittar du din unika plan som hjälper dig att äta hälsosamt, röra på dig och nå dina hälsomål. Du kan bland annat söka bland över 4 000 goda och hälsosamma recept, få förslag på veckomenyer, ta del av träningsvideos, och få pepp i ViktVäktarnas populära Community där där du peppas och kan peppa andra medlemmar i samma situation..

Allt detta och mycket mer får du för endast 229 kronor i månaden. Bli medlem du också och starta din hälsoresa idag!

Upptäck ViktVäktarna idag! Nu medlemskap för 229 kr/månaden

Nästa artikel