Pia: ”Hos ViktVäktarna känner jag mig aldrig ensam – det är viktigt för att lyckas”

Pia åt för mycket och fel mat, hennes övervikt gjorde att hon hade ont i kroppen och dålig hy.
Till slut insåg hon att hon måste prioritera sig själv och hitta en hälsosam livsstil.
Idag är hon 18 kilo lättare tack vare ViktVäktarna.
– Hos ViktVäktarna känner jag mig aldrig ensam – det tror jag är viktigt för att lyckas, säger hon.

Gör som Pia och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris

Innan Pia blev medlem i ViktVäktarna åt hon utan att tänka efter. Ofta åt hon både för mycket mat och fel saker. Kilona smög sig på och övervikten påverkade henne både psykiskt och fysiskt.

– Jag mådde inte alls särskilt bra och kände att min personlighet var instängd i alla kilon. Jag ville helst inte synas eller höras och så är jag absolut inte egentligen. Jag hade ont i kroppen och min hy var dålig, säger hon.

När hon var på botten förstod Pia att hon måste satsa på sig själv och ta tag i sin övervikt.

– Jag hade en vän som gått med i  ViktVäktarna och som inte kunde sluta prata om hur bra det var. Med hennes peppning och med en stark inre motivation så gick jag med.

Med hjälp av ViktVäktarna har hon nu gått ner 18 kilo. Över sommaren gick hon upp något kilo men efter semestern hittade hon snabbt tillbaka till hälsosamma rutiner igen.

– Nu vet jag vad jag ska göra och motivationen infann sig när vardagen kom. Jag vet ju idag, vad jag inte visste när jag gick med; jag kan klara att bli av med mina oönskade kilon, säger hon.

Kom i form med en metod som håller i längden! Idag bjuder ViktVäktarna på ett klockrent erbjudande.

Till sin hjälp har Pia haft WW appen som är fylld med flera smarta funktioner som underlättar viktresan.

– Jag älskar scanningfunktionen i appen. Men det är också fantastiskt att ha tillgång till en så stor receptbank. Där är det lätt att utgå ifrån en råvara jag har hemma och så får jag massor med bra matförslag. 

För dem som vill komma i form men har svårt med motivationen och lätt tappar inspiration vill Pia tipsa om ViktVäktarna. Som medlem upplever hon både gemenskap och pepp i tuffa stunder.

– Hos ViktVäktarna kämpar alla med samma sak. Tonen är positiv och alla peppar varandra.  Dessutom är det inspirerande att se andra medlemmar klara av de mål de satt upp. Under största delen av min tid med VikVäktarna har jag gjort min viktresa tillsammans med nära vänner och min sambo, det har hjälpt mig mycket. Oavsett om man har gemenskapen i appen eller med nära så tror jag det är jätteviktigt att känna att man aldrig är ensam. 

Hur mår du idag?

– Idag mår jag bra och låter min fortsatta viktnedgång ta den tid den tar. Jag trivs med mig själv igen.

Gör som Pia och kom i form med  ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris

Nästa artikel