Nu kör vi! Kickstarta det nya året med ViktVäktarna!

Kickstarta 2024 med ViktVäktarna.
Som medlem hos ViktVäktarna kan du äta maten du älskar samtidigt som du når ditt viktmål.

ViktVäktarna ger dig ett flexibelt program baserat på vetenskap där du äter maten du gillar samtidigt som du går ner i vikt!

Nytt år och nya möjligheter ligger framför oss – årsskiftet brukar föra med sig en känsla av hopp och ny energi! För dig som vill börja leva ett mer hälsosamt liv är januari ett utmärkt tillfälle att komma igång. 

ViktVäktarnas program handlar inte om att följa en strikt diet eller ta till snabba lösningar, utan om en livsstil som håller i längden. Det finns inga förbud och du får äta av allt – detta gör att livsstilen blir hållbar över tid. Programmet utgår från den senaste vetenskapen inom nutrition och beteende för att hjälpa dig att skapa livsstilsförändringar som i sin tur gör att du går ner i vikt.

När du blir medlem hos ViktVäktarna får du verktyg som hjälper dig att skapa hälsosamma vanor som håller.  Medlemmar som följer ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kilo i veckan.

Du som vill kickstarta året på bästa sätt kan just nu bli medlem hos ViktVäktarna till ett fördelaktigt pris. Välj mellan att göra resan med stöd av den hyllade WW-appen eller kombinerat med stöd från ViktVäktarnas coacher. Oavsett vilket medlemskap du väljer får du tillgång till appen som innehåller flera smarta verktyg som hjälper dig att  lyckas med din viktresa.

ViktVäktarnas app har en mängd av smarta funktioner.

Kom i form med ViktVäktarna 2024! Idag medlemskap till kampanjpris – spana in dagens erbjudande här!

I  WW-appen kan du bland annat:

✔️Få koll på din dagliga budget

✔️Regga maten du äter

✔️Hitta dina favoriter bland  över 5 000 recept

✔️Få receptförslag utifrån det du har hemma

✔️Scanna livsmedel med streckkodsläsaren 

✔️Inspireras av andra medlemmars resor i Community, ViktVäktarnas sociala plattform

✔️NYHET! Att äta – Gör det enklare att välja vad du ska äta, både hemma och ute, t ex användbara guider som tipsar om allt från portionsstorlekar till hur du stillar suget!
✔️NYHET! Mina framsteg – Se vad som funkar och vad du behöver justera för att nå dina mål.

✔️200+ NollPointsmat som är mättande mat som du kan äta utan att räkna, mäta eller regga. Bra mat som är bra att ha som grunden i sin mat.

Vänta inte – rivstarta året på bästa sätt! Följ länken här under för att läsa med om ViktVäktarnas medlemskap.

Med ViktVäktarna kan du nå dina hälsomål utan att kompromissa med livets goda! Testa idag till kampanjpris

Nästa artikel