Med hjälp av ViktVäktarna har Martina gått ner 58 kilo: ”Jag äter av allt men inte alltid”

Martina åt mycket godsaker, hade ont i magen och svårt att andas.
Hennes ohälsosamma livsstil gjorde att hon mådde dåligt både psykiskt och fysiskt.
Med hjälp av ViktVäktarna har hon gått ner 58 kilo.
– Idag mår jag jättebra – jag äter av allt men inte alltid, säger hon.

Gör som Martina och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Martina insåg att hon måste ta tag i sin övervikt när media rapporterade att det innebar en ökad risk för att drabbas allvarligt av covid. När hon våren 2020 såg en annons med ViktVäktarna bestämde hon sig för att testa ett medlemskap hos dem.
– Innan jag blev medlem hos ViktVäktarna åt jag väldigt mycket godsaker. Jag hade alltid något gott med mig i soffan. Jag åt choklad varje dag och massa annat, säger hon och fortsätter:
– Men jag åt inte så stora portioner mat eftersom jag ville få plats med det goda efteråt. Jag hade ofta ont i magen, svårt att andas och mådde inte bra varken fysiskt eller psykiskt på grund av min livsstil.

Med ViktVäktarna kan du nå dina hälsomål utan att kompromissa med livets goda! Testa idag till kampanjpris

Som medlem hos ViktVäktarna har Martina fått tydliga rutiner. Varje vecka väger hon in sig hos sin WW Coach och hon registrerar hon det hon äter i WW-appen Martina är nu 58 kilo lättare.
Martina har även ett Instagram-konto, Martinasviktigasteresa där hon dokumenterar sin resa och inspirerar andra.
– Jag ser detta som en livsstilsförändring och låter resan ta tid. Jag har haft perioder då jag har stått still i vikt under en längre tid och tänkt jättemycket på varför det inte händer något.

Då har hon haft extra pepp och stöd av Karin Nileskog, kostexpert hos ViktVäktarna.
– Karin har inspirerat mig att jobba med mitt mindset då mycket sitter i huvudet. En dag när jag var ute på promenad slog det mig att jag inte längre bryr mig om vad det står på vågen, för jag är så nöjd med mig själv – både hur jag ser ut och hur jag känner mig. Och det verkade som att något hände efter detta då jag kommande tre veckor fick minus på vågen, säger hon.

Med ViktVäktarna kan du nå dina hälsomål utan att kompromissa med livets goda! Testa idag till kampanjpris

Martinas pappa har också blivit medlem hos ViktVäktarna. De går gärna på workshops tillsammans.

Idag äter Martina en varierad kost och dagen består av många mål. Till frukost väljer hon gärna naturell kvarg blandat med funlight och toppar med musli, äpple och bär. Som mellanmål gör hon gärna bananäggröra eller äpplekaka. När Martina gör äpplekaka steker hon lite äpple med kanel och havregryn och serverar det med vaniljpropud eller kvarg.
– Till lunch och middag gör jag något av WW-recepten som finns i deras app. Det blir mycket kyckling, lax och kycklingfärs med grönsaker till. Dessutom älskar jag att göra omelett med massa tillbehör, säger hon.

Är det något som har överraskat dig under resans gång?
– Ja, jag blev överraskad över hur mycket och god mat jag faktiskt kan äta med  ViktVäktarna och ändå gå ner i vikt. Utan att behöva gå hungrig! Jag tycker det är lätt att gå ner i vikt med dem eftersom jag kan äta av allt men inte alltid – men även för att det inte finns några förbud.

Idag rekommenderar Martina gärna andra som vill komma i form att testa ViktVäktarna.
– Att gå med i ViktVäktarna är det bästa jag har gjort för min hälsa. Dessutom har jag funnit så många nya vänner genom ViktVäktarna. De workshops jag går på varje lördag förmiddag är en av höjdpunkterna på veckan. Det fungerar verkligen om du litar på processen och följer programmet.

Gör som Martina och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Nästa artikel