Maria gick ner 21 kilo med ViktVäktarna: ”Jag känner mig så lycklig”

Maria hade återkommande problem med sin rygg och fick råd av sin läkare att gå ner i vikt. Eftersom hon kommit i form med Viktväktarna tidigare valde hon att bli medlem igen.
– Nu har jag gått ner 21 kilo och känner mig så lycklig, säger hon.

Gör som Maria och kom i form med ViktVäktarna! Här hittar du dagens erbjudande!

Det var i mars i år som Marias läkare rekommenderade att hon skulle ta tag i sin övervikt. Då vägde hon 85 kilo.

– Jag hade problem med med min rygg och läkaren trodde att det kunde bli bättre om jag gick ner i vikt, berättar hon.

Eftersom Maria gjort en viktresa med ViktVäktarna tidigare och då gått ner 30 kilo bestämde hon sig för att blir medlem igen.

– Förra gången slutade jag tvärt med ViktVäktarna och gick upp igen. Nu är min plan att fortsätta vara medlem och behålla appen.

I appen finns funktionen ”Hälsosamma vanor” som du kan ställa in när du nått sin målvikt för att få hjälp att behålla dina nya bra rutiner och vanor.

Med ViktVäktarnas app registrerar Maria allt hon äter. Det gör att hon håller sig på banan och får bra överblick och kan planera.

– Tidigare kunde jag ta tre portioner mat och åt mer trots att jag inte var hungrig. Jag åt gärna glass på kvällen och det blev även godis och chips.

Nu äter Maria gärna gröt med sockerfritt bröd till frukost, kyckling med pasta till lunch och rostbiff med pressad potatis till middag. En annan ny favorit är bananpannkaka. Tack vare dessa förändringar har hon gått ner 21 kilo.

– Dessutom blir det mycket frukt och så väljer jag sockerfritt godis. Nu när jag har gått ner så pass mycket känner jag inget sug efter att äta vanligt godis eller pizza.

Hur mår du idag?

– Jag har blivit mycket rörligare, fått bättre självförtroende och nu kan jag ha vilka kläder jag vill. Jag tränar minst två gånger i veckan – och känner mig jättelycklig även om jag fortfarande har besvär med ryggen.

Rekommenderar du fler att testa ViktVäktarna?

–  Ja absolut – med ViktVäktarna kan du äta allt men inte alltid.

Gör som Maria och kom i form med ViktVäktarna! Här hittar du dagens erbjudande!


Bananpannkakor

Ingredienser:

1 st Banan

2 st ägg

1 tsk Margarin flytande 80

1 dl blåbär

Gör så här: Mosa bananen. Vispa upp äggen och blanda sedan med bananen.Hetta upp en stekpanna med margarin och grädda pannkakorna på medelvärme. Servera med bär.

Nästa artikel