Katarina: ”Med ViktVäktarna kan jag äta allt, men inte alltid”

Katarina levde ett osunt liv med mycket mat och ingen träning.
Via en hälsosatsning på jobbet hoppade hon på ViktVäktarna.
Idag är hon 30 kilo lättare, tränar regelbundet och fortsätter njuta av maten hon älskar.
– Med ViktVäktarna kan jag äta allt, men inte alltid, säger hon.

Gör som Katarina och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Det var i januari 2020 som Katarina blev medlem hos WW ViktVäktarna via en hälsosatsning på jobbet. En coach från ViktVäktarna kom till arbetsplatsen för att hålla i workshops för de som ville vara med.

– Vi var ett gäng som hoppade på det här, men ganska snart kom pandemin och vi fick istället köra online med ViktVäktarnas app.

Katarina som vägde in på 93 kilo märkte direkt resultat med  ViktVäktarna

Hon berättar att hon alltid älskat att både äta och laga mat. Tidigare blev det mycket grädde, ost, bröd och friterat. Detta i kombination med att hon levde ett stillasittande liv. Dessutom har hon diabetes typ 2. Med hjälp av ViktVäktarna har Katarina lagt om sin livsstil och gått ner hela 30 kilo.

– Jag äter fortfarande maten jag gillar, men inte varje dag. Jag väljer när jag ska äta det där lilla extra och jag har kontroll. Jag äter allt men inte alltid, förklarar hon.

Gör som Katarina och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Tack vare viktnedgången så behöver Katarina inte längre sina insulinsprutor, något läkarna trodde var omöjligt.  Nu räcker det med tabletter.

– Det känns verkligen skönt, säger hon.

När Katarina gick ner i vikt kände hon sig snabbt piggare, men märkte samtidigt att hon inte hade någon ork eftersom hon var så pass otränad.

– Jag började med kosten och efter ett år adderade jag träningen. Idag tränar jag regelbundet, säger hon och fortsätter:

– Men jag vill poängtera att det inte är träningen som gör att jag gått ner i vikt. Det är kosten som är avgörande.

Skulle du rekommendera fler att testa ViktVäktarna?

 – Ja, det fungerar verkligen jättebra. Det här är det mest rimliga sättet att göra en livsstilsförändring på. Jag har testat andra metoder och dieter tidigare men om man ska utesluta massa saker så fungerar det inte långsiktigt. Nu kan jag äta allt men det gäller att hitta en balans. Det här börjar bli det nya normala för mig även om det tagit lite tid.

Gör som Katarina och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Nästa artikel