”Känslan att känna mig bekväm i min egen kropp är oslagbar”

Innan Rebecka blev medlem hos ViktVäktarna hade hon ett osunt förhållande till mat.
Idag har hon med hjälp av ViktVäktarna gått ner 24 kilo och lever efter mottot att hon kan äta allt men inte alltid.
– Känslan att känna mig bekväm i min egen kropp är oslagbar, säger hon.

Gör som Rebecka och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris    

Rebecka fick idén att testa ViktVäktarna efter att hennes svägerska fått så fina resultat med metoden. Rebecka hade då ohälsosamma vanor.

– Ju större jag blev desto mer åt jag. Jag var expert på att tröstäta och jag mådde så dåligt. Jag kände mig deppig, var konstant trött och ofta väldigt lättirriterad, berättar hon.

Rebecka blev medlem hos ViktVäktarna våren 2017 och vägde då in på 98,7 kilo. I december 2018 hade hon lyckats gått ner 31,9 kilo och vägde då 66,8 kilo.

– Jag började dock slarva med maten igen och kom ur mina vanor, så då kom kilona tillbaka, berättar hon.

Gör som Rebecka och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris  

Våren 2021 gjorde Rebecka en ny satsning med hjälp av ViktVäktarna och idag väger hon 75 kilo och har bara några kilon kvar till sin målvikt.

– Min plan framåt är att fortsätta hålla koll på det jag äter. Mycket av mitt tänk handlar om ViktVäktarnas motto ”jag kan äta av allt, men inte alltid”.  Så jag äter pasta, chips, godis, glass och annat, säger hon.

Nu försöker Rebecka äta bra mat under vardagarna och lyxar till det på helgen. Rebecka, som jobbar på förskolan, har möjlighet att äta mat där men oftast har hon med sig en egen frukost i form av lättfil och ägg och även egen lunch för att kunna ha koll på sina Points. 

– Idag mår jag jättebra.  Jag är inte alls lika trött och irriterad längre. Jag känner mig så stolt över hur långt jag kommit och jag börjar äntligen känna mig bekväm i min egen kropp. Nu orkar jag ta mig ut och springa tre gånger i veckan – något jag inte gjort tidigare. 

Rebecka är glad över att hon bestämde sig för att börja med ViktVäktarna och att hon hittat tillbaka till de goda vanorna igen.

–  Jag kan varmt rekommendera ViktVäktarna och framförallt för att det inte finns några förbud. Det känns inte som en diet, utan det är ett sätt att lära dig hantera mat på ett bra sätt. Ett sätt att leva, istället för snabba tillfälliga lösningar. 

Gör som Rebecka och kom i form med  ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris    

Nästa artikel