Emelie har gått ner 14,8 kilo med ViktVäktarna: ”Min sambo säger att det lyser om mig”

Efter en allvarlig bilolycka gick Emelie upp mycket i vikt och kämpade med sitt psykiska mående.
Nu har hon upptäckt ViktVäktarna och har gått ner 14,8 kg, kommit igång med träningen och hittat ny energi.
– Min sambo säger att det lyser om mig, säger hon.

Gör som Emelie och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris    

Emelie blev medlem hos ViktVäktarna våren 2020. Efter en bilolycka då hon skadade sig allvarligt fick hon svårt att röra på sig och gick upp mycket i vikt.

Hon hade testat olika dieter för att komma i form igen,  men inget höll i längden. Det slutade alltid med att hon gick upp kilona igen.

– Jag tycker att jag har ätit bra mat hemma. Mitt problem är att jag ibland inte orkar bry mig. Jag arbetar inom sjukvården och vet egentligen vad jag ska äta för att må bra men det finns perioder under en arbetsdag när jag inte har möjlighet att äta, säger hon. Emelie berättar att hon tidigare kunde ha med sig en matlåda till jobbet men att det slutade med att hon köpte hamburgare och godis och hamnade på så sätt i en negativ spiral.

 – Jag har tidigare haft ett problematiskt förhållande till mat, men med hjälp av ViktVäktarna har jag fått en mer sund inställning till det här med mat.

 Gör som Emelie och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris    

 När Emelie blev medlem valde hon först medlemskapet Digital där man sköter sin viktminskning med WW-appen. En bit in på sin resa valde hon att byta till Coach+Digital för att få extra stöd av en coach.

– För mig har det varit bra att väga mig en gång i veckan och det är även skönt att kunna bolla de tankar jag har. Jag använder appen mycket och går igenom veckan varje söndag eller måndag och planerar vad jag ska äta. 

Nu två år efter att Emelie blev medlem hos  ViktVäktarna är hon 14,8 kilo lättare och närmar sig sin målvikt. 

– Med ViktVäktarna är det inte ens svårt. Jag är väldigt positivt överraskad.

En annan stor hälsovinst är träningen – Emelie berättar att hon är en person som tidigare inte tränat men idag har hon kommit igång med styrketräning.

– Jag märker att jag äter bra när jag tränar och det är lättare att hantera min ångest. Så träningen är viktig för mig.

Samtidigt som Emelie gått ner i vikt har hon märkt att hon mår mycket bättre psykiskt.

– Det är den stora moroten för mig. Jag mår otroligt bra! Tidigare har jag haft underliggande ångest, men senaste halvåret har jag mått oförskämt bra och har även haft lättare att hantera stress. Jag har fått lättare att hantera svackor och tänker inte negativt om mig själv och min kroppsbild längre. Min sambo säger att det lyser om mig.

Gör som Emelie och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris    

Nästa artikel