”Det som överraskat mig är att jag kan äta så pass mycket mat och ändå gå ner i vikt”

Med hjälp av ViktVäktarna har Jennie gått ner 27 kilo och hittat ny energi.
Nu har hon testat deras nya program PersonligaPoints och hyllar sin nya plan.
– Det som överraskat mig är att jag kan äta så pass mycket mat och ändå gå ner i vikt, säger hon.

Gör som Jennie och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Jennie gick med i ViktVäktarna 2020 för att hitta en hälsosam livsstil som håller i längden. Sedan dess har hon gått ner 27 kilo och mår verkligen toppen. Tidigare har hon gått ner snabbare i vikt, men den här gången siktar hon på en varaktig viktminskning.

– Idag mår jag så himla bra. Jag känner mig pigg och jag orkar vara den mamma jag vill vara till min 6-åriga son. Det krävs en del energi för att hänga med i hans tempo, säger hon och fortsätter:

– Det finns många fördelar med att gå ner i vikt. Utöver den piggare kroppen och det förbättrade psykiska måendet är det ju dessutom roligt att handla kläder igen, säger hon.

I samband med att Jennie påbörjade  sin viktresa startade hon även sitt Instagramkonto Toppa_formen_efter_40, främst för att dokumentera sin resa.

– Mitt konto har växt väldigt fort och jag märker att mina följare uppskattar när jag delar med mig av tips och idéer. Att kunna inspirera andra har både motiverat och peppat mig under min viktresa.

Jennies plan är att gå ner ytterligare 15 kilo i vikt med hjälp av  ViktVäktarna.

Gör som Jennie och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Sedan november har hon testat deras nya program PersonligaPoints med lyckat resultat. Med det nya programmet får du som medlem en personlig plan baserad efter din livsstil, dina mål och den mat du tycker om.

– Om jag ska vara ärlig så var jag en av skeptikerna när ViktVäktarna lanserade det nya programmet. Men samtidigt kändes det spännande med något nytt. Jag hade mer eller mindre stått stilla på samma vikt sedan början av sommaren och tänkte att detta kanske kan ge en skjuts i rätt riktning. 

Och Jennie har redan märkt resultat på vågen.

– Första veckan med det nya programmet gick jag ner 0,3 kilo. Inga stora resultat, men dock ett minus. Jag körde vidare och veckan därpå hade jag gått ner ytterligare 1,5 kilo. Så nu börjar det hända grejer – jag gillar verkligen det nya programmet. 

Vad gillar du med programmet?

– Jag gillar att jag kan anpassa min NollPointsmat utifrån det jag  faktiskt brukar äta. Sen är det även roligt och inspirerande när veckobonusen växer i takt med att jag till exempel äter mer grönsaker och tränar.

Är det något som har överraskat dig?

– Ja att jag kan äta så pass mycket mat, av främst NollPointsmaten, och ändå gå ner i vikt. Men även att det går så snabbt att komma in i nya vanor. 

Vilka tycker du borde testa ViktVäktarnas nya program?

– Den som behöver en nystart eller en kickstart i sin viktminskning. Och den som vill kunna äta allt, utan förbud, och ändå gå ner i vikt.

Gör som Jennie och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Nästa artikel