”Det är mycket enklare att göra resan tillsammans”

80 kilo.
Så mycket har Jan och hans dotter Martina gått ner tillsammans sedan de gick med i ViktVäktarna.
– Det är mycket enklare att göra resan tillsammans, säger han.

Gör som Jan och Martina och kom i form med ViktVäktarna! Här hittar du dagens erbjudande!

Jan hade provat flera olika metoder för att gå ner i vikt utan att lyckas. Samtidigt var hans dotter Martina med i ViktVäktarna och hade direkt sett resultat på vågen. 

– Så Martina sa att jag borde testa Viktväktarna istället. När jag blev medlem i augusti 2020 vägde jag 114,5 kilo och efter bara några månader märkte jag stora resultat, berättar han.

Jan och Martina valde medlemskapet Coach + Digital där de får tillgång till ViktVäktarnas app och även får en egen coach och möjlighet att gå på möten varje vecka.

– Att regelbundet ha gått på möten tror jag har varit viktigt – under pandemin var det zoom-möten men nu träffas vi fysiskt igen. Oavsett hur det har gått under veckan är det bra att ha koll på läget.

Idag har Jan gått ner 21 kilo i vikt och Martina har i sin tur tappat 59,2 kilo.

Att de gjort den här resan tillsammans har varit en framgångsfaktor.

– Vi stöttar varandra och hörs dagligen. Det är mycket enklare att göra resan tillsammans. Det har varit perioder där det stått still på vågen och då har vi försökt att peppa varandra. Vi har bestämt oss för att det här är en livsstilsförändring och något som ska fungera i längden. Jag minns inte sist jag vägde så här lite, säger han.

Jans plan är att fortsätta vara medlem hos ViktVäktarna. Idag har han gått ner 21 kilo i vikt.

Jan har även haft stor hjälp av appen där han registrerar det han äter och även scannar matvaror för att se hur många Points de innehåller. Allt eftersom Jan har gått ner i vikt så har han märkt att orken och måendet har förbättrats.

– Jag mår mycket bättre. Mitt varför när jag blev medlem är att jag vill ha en lång pension och må bra. Nu klarar jag av att gå mycket längre, säger han och fortsätter:

– Martina cyklar till jobbet varje dag och vissa dagar cyklar jag och möter henne och det blir 1,5 mil på cykel.

Gör som Jan och Martina och kom i form med ViktVäktarna! Här hittar du dagens erbjudande!

Bilder från Martinas viktresa med ViktVäktarna. ”Det fungerar verkligen om du litar på processen och följer programmet”, säger hon.

Far och dotter inspirerar även andra med sin viktnedgång. Båda delar med sig av sin vardag på sina Instagram-konton; @nilsson_jan samt @martinasviktigasteresa. Två gånger har de varit med och föreläst för andra medlemmar på workshops.

– Vi får många positiva reaktioner så det är skoj. Martina inspirerar väldigt många via sitt Instagramkonto. Jag träffade en kvinna som var ute med sin hund och hon kände inte Martina sedan tidigare, men hade sett hennes Instagram-inlägg och blev sporrad. Nu funderade hon också på att bli medlem.

Gör som Jan och Martina och kom i form med ViktVäktarna! Här hittar du dagens erbjudande!

Nästa artikel