”Jag brinner för att ta med gäster på äventyr”

Vilken guide ni har!”
”Bästa reseledaren!”
”Linda är den bästa och mest engagerade guiden vi stött på under alla år och resor!”
Det här är bara några av reaktionerna från de resenärer som rest med Airtours till Kreta och guidats av Linda Cerchiari.
– Jag brinner för att ta med gäster på äventyr och guida dem till platser dit andra researrangörer inte erbjuder turer, säger hon.

JUST NU: Upp till 4 000 kr rabatt! Boka nästa sommarresa till ett bra pris

De som rest med Airtours till Kreta har kanske träffat Linda Cerchiari. Sedan 17 år tillbaka arbetar hon som guide åt Airtours – ett jobb hon verkligen älskar.

– Om jag skulle få välja vad jag skulle göra varje arbetsdag så är det att ta med gäster på äventyr och guida dem till platser som inga andra researrangörer erbjuder turer. Vi har verkligen fantastiska dagar!  Det är det jag brinner för, säger hon och fortsätter:

– Jag får utrymme av Airtours att lägga upp turerna som jag vill – det gör att det blir både personligt och privat. Det tror jag är annorlunda jämfört med många av de andra stora resebolagen.  Jag ser till att få in den kulinariska biten med både god mat och dryck – det kan bli vinprovning eller ölprovning. Jag tror att många uppskattar det här och för mig är det roligt att kunna få skapa och lägga upp turerna som jag vill, säger hon.

När vi på Semesterlängtan tidigare skrivit om Linda har det dykt upp en hel del fina reaktioner från tidigare Kreta-resenärer och Linda berättar att hon själv också får mycket bra feedback.

– Det är det som gör att jag känner mig inspirerad, det är mycket att ge och ta.  Vi har många återkommande gäster och en del kommer 2-3 gånger varje säsong. En del kommer även med fina presenter så det blir verkligen personligt. Deras varma ord gör att jag vill fortsätta prestera bra. 

JUST NU: Upp till 4 000 kr rabatt! Boka nästa sommarresa till ett bra pris

Linda menar att många tycker det är tryggt att de får träffa henne varje år och att de vet vem de kan vända sig till när det dyker upp frågor.

– Jag tror att det är en viktig aspekt för att återkomma, att det är samma person de träffar varje sommar.

När vi intervjuar Linda är det snart höstlov i Sverige och säsongen närmar sig slutet. Sedan laddar Linda om för vår- och sommarsäsongen som drar igång igen under april.

För dig som är sugen på att boka in sommarresan 2024 redan nu så erbjuder Airtours just nu boka-tidigt-rabatt! Du får 400 kronor rabatt per person på alla paketresor under 2024. För en familj på fyra personer blir det 1600 kronor kronor i rabatt.

– Jag brukar säga att det finns så mycket att se och uppleva på Kreta. Man kan uppleva turistön Kreta.  Sedan har du massor av orörd natur och milslånga vandringsleder. Du kan till exempel vandra och sova över i stugor för att sedan fortsätta vandra dagen efter Det finns alltid nya platser att uppleva på Kreta – och det gör att det här är en ö du kan återvända till. 

JUST NU: Upp till 4 000 kr rabatt! Boka nästa sommarresa till ett bra pris

Nästa artikel