Boka idag och få rabatt på vinterns semesterresa

Fly från kylan i vinter och boka in en resa till värmen.
Airtours erbjuder just nu fina rabatter på vinterresor till resmål som Hurghada och Gran Canaria!

Just nu! Extra höga rabatter på resor till Hurghada i november och december

Tiden går fort, snart är vintern här och visst vore det härligt att ha en resa till solen och värmen inbokad när temperaturen sjunker här i Sverige? Hos Airtours erbjuder man just nu fina rabatter på sol- och badresor med avresa i vinter. Till exempel till Hurghada, ett resmål som både är prisvärt och solsäkert – här kan du checka in på hotell som erbjuder roliga aktiviteter och ett digert all inclusiveprogram.

Gillar du all inclusivehotell, pooler och vattenrutschkanor? Då är ett tips att bo på Steigenberger Aqua Magic som ligger nära Hurghadas populära promenadstråk och stranden. Spana in bilden här under på poolområdet!

Just nu! Extra höga rabatter på resor till Hurghada i november och december

Steigenberger Aqua Magic bjuder på makalösa badupplevelser.

För dig som vill kombinera sol och bad med sevärdheter så vill vi under ditt besök i Egypten tipsa om att besöka Kairo och Giza med sina pyramider, sfinxen och ett av världens förnämsta museum. I Luxor hittar du Konungarnas dal och Tutankhamons gravkammare.

Just nu! Extra höga rabatter på resor till Hurghada i november och december

Airtours erbjuder även rabatt på vinterresor till charterfavoriten Gran Canaria.. På Gran Canaria finns det spektakulära hotellet Lopesan Baobab Resort i afrikansk stil  – ett boende som är en dröm för alla familjer som gillar bad och lek. Här finns nämligen åtta pooler! Poolområdet har fått hela 4,9 i betyg av tidigare gäster.

På Lopesan Baobab Resort är temat Afrika både i design och underhållning.

JUST NU: Boka din resa till Gran Canaria hos Airtours och spara tusenlappar!

Gran Canaria har verkligen något för alla – får du nog av bad, lek och strandhäng så kan du vandra i bergen, besöka små fiskebyar, upptäcka botaniska trädgårdar eller bananplantager. Gillar du att shoppa så finns huvudstaden Las Palmas inte långt bort! Följ länken här under för att se alla resor till Gran Canaria i vinter.

JUST NU: Boka din resa till Gran Canaria hos Airtours och spara tusenlappar!

Nästa artikel