Boka tidigt rabatt: Upp till 4 000 kronor rabatt på sommarresor 2024

Har du ännu inte bokat någon resa inför 2024?
Just nu kan man hitta solresor till riktigt bra pris hos Airtours.
Få 4 000 kronor rabatt på sommarresor 2024.

JUST NU: Upp till 4 000 kr rabatt! Boka nästa sommarresa till ett bra pris

Nu är det inte långt kvar på 2023 – vilket betyder att det är är läge att blicka mot ett nytt år med nya drömmar och förhoppningsvis en resa. I och med covid med minskat resande och även den ekonomiska läget har vår framtidsplanering i mångt och mycket förändrats, men längtan efter att komma bort har för många aldrig varit starkare än nu.

Och lika mycket som svenskarna längtar efter sommar, sol och bad längtar de stora turistländerna efter de besökare som är grunden i deras sysselsättning och ekonomi. De stora turistländerna gör sig därför redo för att ta emot sol- och badsugna resenärer i vår och sommar. Boka nu, längta mer!

JUST NU: Upp till 4 000 kr rabatt! Boka nästa sommarresa till ett bra pris

För den som vill underlätta reseplanering och administration finns Airtours som alternativ. Här kan man boka flyg och boende i samma veva, och hitta unika resmål dit många turister inte tar sig. Vill man till exempel uppleva genuin grekisk kultur, och samtidigt ta del av magnifika sol- och badplatser erbjuder Airtours resor till ett flertal mindre grekiska öar, utöver de stora turistmagneterna Kreta och Rhodos.  

Faktum är att Grekland har över 200 bebodda öar, och här finns vackra tillflyktsorter som Karpathos, Halkidiki och Thassos. Antalet hotell på dessa öar är något mer begränsade, och Airtours är en av de arrangörer som flyger dit turister som vill upptäcka mer av Grekland och dess fantastiska kultur.  

2024 är inte långt bort, och Airtours lanserar därför en kampanj som sol- och badsugna resenärer definitivt bör titta närmare på. Kampanjen innebär rabatt på resor till Turkiet, Grekland, Spanien och nyheten Bulgarien!

Efter att ha klickat på länken här nedan kan du välja och vraka bland rabatterade resmål, samtidigt som du tar första steget mot en solsemester under 2024!

JUST NU: Upp till 4 000 kr rabatt! Boka nästa sommarresa till ett bra pris

Nästa artikel