Här är hotellen på Gran Canaria som får toppbetyg av tidigare gäster

Cordial Mogan Playa och Cordial Mogan Valle!
Det är två av hotellen på Gran Canaria som får toppbetyg av tidigare gäster.
Just nu kan du boka din resa till Gran Canaria hos Airtours och ta del av fina rabatter.

PASSA PÅ: Just nu upp till 1200 kronor rabatt per person på resor till Gran Canaria

För dig som vill fly från mörkret och kylan här i Sverige under hösten och vintern är charter-favoriten Gran Canaria ett hett tips. Här är det varmt och härligt året om med dagstemperaturer runt 20–25 grader under vintern.

Cordial Mogan Playa har idylliskt läge och imponerande trädgård.

När du reser med Airtours kan du boka charterresor och bo på noggrant utvalda hotell. Och på Gran Canaria kan du till exempel bo på hotellet Cordial Mogan Playa som hyllas av tidigare resenärer och får hela 4,9 i betyg.

”Vi kan verkligen rekommendera detta hotell. Bästa hotellupplevelsen och dessutom bra läge i Puerto de Mogán. Fantastiskt och stort hotellområde som liknar en botanisk trädgård med bland annat en egen fin kaktuspark/samling och kanariefåglar som sjunger fint när man går förbi”, skriver en av gästerna.

”Hotellet ligger i en paradisisk trädgård och är extremt välkomnande med cava till frukost” skriver en annan.

”Trevligt hotell och bra personal som gör allt för gästerna. Fyllde år när jag var där och blev uppvaktad vid frukosten och även på rummet. Känns verkligen uppskattat” skriver en tredje person.

PASSA PÅ: Just nu upp till 1200 kronor rabatt per person på resor till Gran Canaria

Bild från poolen och trädgården på Cordial Mogan Playa.

5-stjärniga Cordial Mogan Playa är verkligen något extra. Hotellet ligger i en dalgång med bergen på båda sidorna av hotellet. Här bor du bara en kort promenad från den lilla fiskebyn/hamnen med ett flertal restauranger och även den barnvänliga stranden. Hotellet erbjuder två olika poolområden och en lummig trädgård. Det här är en anläggning som passar såväl barnfamiljer och par.

Cordial Mogan Valle erbjuder stora lägenheter för hela familjen och nära Puerto de Mogan.

Ett annat av de hyllade hotellen på Gran Canaria är det 4-stjärniga lägenhetshotellet Cordial Mogan Valle med 4,7 i betyg av tidigare gäster. 

Här bor ni i stora och rymliga rum vilket gör att hotellet passar extra bra för barnfamiljer.

”Det bästa var att det var så anpassat för barnfamiljer. Barnen ÄLSKADE det och vi var väldigt nöjda med pooler, lek- och klätterhörna samt minidisco”, skriver en resenär.

Det här hotellet är byggt i olika terrasser på bergssluttningen ovanför Puerto de Mogan med tre olika poolområden som dessutom värms upp under vintern. Just att det är tre olika nivåer är något som tidigare gäster uppskattat när de lämnat omdömen efter sin vistelse.

PASSA PÅ: Just nu upp till 1200 kronor rabatt per person på resor till Gran Canaria

För barnen finns en separat barnpool med lekplats, vattenfontäner och sprutande vattenstrålar. Intill barnpoolen finns en poolbar samt en pizzeria.  

Vill du hellre hänga på stranden så ligger Playa Puerto de Mogan på promendavstånd från hotellet.  Och när barnen ledsnat på att bada kan de besöka barnklubben.

PASSA PÅ: Just nu upp till 1200 kronor rabatt per person på resor till Gran Canaria!

Nästa artikel