- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Kom i kontakt via Samtrygg – allt var klart på 11 dagar

Linus hade behov av att hyra ut sitt hus. Alexander sökte febrilt efter någonstans att bo. Genom Samtrygg kom de båda i kontakt – och elva dagar senare var allt inflyttat och klart.
– Allt det där sköttes egentligen med Samtryggs eminenta kundservice, säger Linus Löfgren.

Vill du också hyra ut din bostad? Kolla hur enkelt det är med Samtryggs klockrena tjänst.

Bedrägerier, osäkra betalningar och förstörda bostäder är ett ständigt orosmoment på andrahandsmarknaden – och att hitta en lämplig hyresgäst som man litar på kan därför ta sin tid när det är dags att hyra ut bostaden.

Så kände också Linus Löfgren – och han bestämde sig därför för att ta kontakt med Samtrygg, en marknadsplats för andrahandsuthyrning där allt är skräddarsytt för att gå snabbt, smidigt och riskfritt.
– Vi kom i kontakt med Samtrygg som väldigt snabbt kunde ta fram ett helt gäng potentiella kandidater, säger Linus Löfgren.

En av kandidaterna var Alexander Dawson, som behövde hyra en bostad då hans eget hus inte var färdigbyggt och drog ut på tiden.
– Vi behövde hyra något snabbt och kom i kontakt med Linus ganska omgående via Samtrygg. Vi fick komma på visning samma dag faktiskt, säger Alexander Dawson.

Blott elva dagar senare var Alexander och hans familj inflyttade och klara. Allt ordnades online, med hjälp av Samtryggs kundservice, och gick väldigt snabbt och enkelt.
– En helhetstjänst som gjorde att man som uthyrare egentligen inte behövde göra mycket mer än att dyka upp och lämna över nycklarna, säger Linus Löfgren.

Som uthyrare vill Linus också framhålla två andra stora fördelar med att gå genom Samtrygg: nämligen att företaget står för både två månaders hyresgaranti samt andrahandsförsäkring.
– En stor del av tryggheten för oss som uthyrare är just att Samtrygg är med och tar en del av risken. Det är en otrolig trygghet, säger han.

Vill du också hyra ut din bostad? Kolla hur enkelt det är med Samtryggs klockrena tjänst.

Nästa artikel