- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Därför slipper du oroa dig om du väljer Samtrygg

Att hyra ut sin bostad till en främmande person kan kännas osäkert. Hyresgästen kanske inte sköter sig, hyran kanske inte betalas i tid eller så får bostaden skador – och att hyra ut bostaden blir ett stort orosmoment när du ska resa bort.
Men med Samtrygg är det både tryggt och enkelt att hyra ut i andrahand – och här är fem anledningar som förklarar varför tusentals svenskar varit nöjda med sin uthyrning.

Garanterade hyresbetalningar och speciell försäkring – här kan du lägga upp din annons snabbt och enkelt.

Garanterade hyresbetalningar. När du hyr ut din bostad via Samtrygg behöver du inte oroa dig för att inte få dina pengar. Med garanterad hyresbetalning på utsatt tid kommer alltid hyran in när den ska och med två månaders hyresgaranti täcker Samtrygg kostnaden i två månader om hyresgästen skulle få svårt att betala.

Andrahandsförsäkring. Om olyckan är framme och något går sönder eller försvinner så har Samtrygg en andrahandsförsäkring som täcker kostnaderna. Som uthyrare behöver du därför inte vara orolig för att hyresgästen inte tar hand om din lägenhet.

Trygga hyresavtal. Det gäller att ta det säkra före det osäkra – och med standardiserade avtal, besiktningsprotokoll, inventarielista och nyckelkvittenser minskar risken för att det blir oklarheter eller problem mellan uthyrare och hyresgäst. Samtrygg ökar dessutom säkerheten genom att verifiera användare och göra kreditprövningar på hyresgäster.

Personlig service. Från visning till att teckna avtal och göra upp om betalning – Samtrygg finns med som en extra part mellan uthyrare och hyresgäst under hela processen för att göra det tryggt, säkert och smidigt. Om det dyker upp frågor längs vägen kan du alltid vända dig till Samtrygg.

Kostnadsfritt. För dig som uthyrare kostar det inget att använda Samtrygg som tjänst vid din uthyrning. Istället lägger företaget en avgift på den hyra du väljer om du tecknar trygghetspaketet.

Garanterade hyresbetalningar och speciell försäkring – här kan du lägga upp din annons snabbt och enkelt.

Nästa artikel