- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Steg för steg – så enkelt hyr du ut din bostad säkert

Glöm krångliga avtal och komplicerade regler. Med Samtrygg är det enklare än någonsin att hyra ut i andra hand.
– Som uthyrare behöver man egentligen bara lämna över nyckeln, säger Linus Löfgren, en av tusentals svenskar som hyrt ut sin bostad via Samtrygg.

Funderar du på att hyra ut din lägenhet i andra hand, men skräms av hur osäkert det verkar vara? Då ska du vända dig till Samtrygg.
Samtrygg är en marknadsplats för andrahandsuthyrning, där allt är skräddarsytt för en smidig och riskfri uthyrning. Så här enkelt är det:

1. Lägg ut din annons på samtrygg.se och låt någon av Samtryggs 40 000 bostadssökare hitta dig.
2. Håll en visning och välj vem eller vilka du kan tänka dig att hyra ut till, därefter kollar Samtrygg upp att de är kreditvärdiga – allt för att det ska kännas tryggt och säkert för dig att hyra ut.
3. Sedan är det dags att skapa ett avtal – det som de flesta upplever som det krångligaste i processen, men med Samtrygg blir det hur enkelt som helst. De har nämligen tagit fram standardiserade avtal, så att du garanterat inte missar några detaljer.
4. Slutligen är det dags att signera avtalen – vilket görs via en e-signatur med BankId.

Svårare än så behöver det inte vara att hyra ut sin bostad. En av alla dem som har hyrt ut via Samtrygg är Linus Löfgren – och han har ingenting att klaga på.
– En helhetstjänst som gjorde att man som uthyrare egentligen bara behövde lämna över nyckeln, säger han.

En av de största fördelarna enligt honom att hyra ut via Samtrygg är tryggheten – eftersom företaget står för två månaders hyresgaranti samt andrahandsförsäkring.
– Att Samtrygg är med och tar en del av risken är en otrolig trygghet för oss som hyr ut, säger Linus Löfgren.

Här är klockrena tjänsten där du hyr ut snabbt, enkelt – och säkert.

Nästa artikel