Hyr ut bostaden i vinter och uppfyll resedrömmen

Många lockas av att resa utomlands under vinterhalvåret men hålls tillbaka av ansvarstaganden som jobb och hyror som ska betalas. Men det behöver inte vara svårt att pausa vardagen och följa drömmen. Det finns ett enkelt sätt att hyra ut din bostad – både snabbt och säkert. 

Vill du hyra ut och slippa oroa dig? Kolla här hur snabbt och enkelt det är!

Att flytta utomlands eller att göra en långresa resa innebär ofta att man behöver hyra ut bostaden. Något som många drar sig för då det kan kännas som ett vågspel att ge sig ut på andrahandsmarknaden. Det behöver det inte vara. Samtrygg har utvecklat en helhetstjänst som skyddar både uthyrare och hyresgäster från riskerna vid privat uthyrning. Här är några av anledningarna till att tusentals svenskar hyr ut via Samtrygg:

De fixar ett säkert hyresavtal
Samtryggs jurister har tagit fram ett standardiserat hyreskontrakt som inte lämnar något åt slumpen. Företaget minskar även riskerna för andra oklarheter med hjälp av besiktningsprotokoll, inventarielistor och nyckelkvittenser. Dessutom ökar Samtrygg säkerheten genom att verifiera användare och göra kreditprövningar på hyresgäster.

De garanterar att hyran kommer in
Samtrygg ger garanterade hyresbetalningar. Med garanterad hyresbetalning på utsatt tid kommer alltid hyran in när den ska och med två månaders hyresgaranti täcker företaget kostnaden i två månader om hyresgästen skulle få svårt att betala.

De försäkrar ditt hem
Om det skulle vara så illa att något i din bostad försvinner eller skadas under uthyrningsperioden har Samtrygg en andrahandsförsäkring som täcker kostnaderna.

Det kostar ingenting
Du som hyr ut en bostad via Samtrygg behöver inte betala för tjänsten. Företaget lägger istället en avgift på den hyra du väljer vid teckning av trygghetspaketet.

Du får personlig service
Samtrygg följer dig genom hela processen och finns med som en tredje part mellan uthyrare och hyresgäst från dag ett. Om det uppkommer frågor eller funderingar går det alltid att kontakta Samtrygg.

Vill du hyra ut och slippa oroa dig? Kolla här hur snabbt och enkelt det är!

Nästa artikel