- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

”Tack vare Samtrygg slapp vi oroa oss”

När du hyr ut din lägenhet finns det många orosmoment. Kan hyresgästen betala? Får du tillbaka lägenheten i bra skick? Är du försäkrad om något händer? Marcus Wenner valde Samtrygg och slapp oroa sig.
– Det kändes otroligt tryggt hela tiden, och vi fick tillbaka lägenheten precis som vi lämnade den. Bara lite bättre städad, säger han.

Marcus Wenner åkte till Australien med sin fru och valde att hyra ut sin lägenhet via Samtrygg. Han fick snabbt och smidigt kontakt med intresserade hyresgäster och kände sig säker under hela uthyrningstiden.

– Det kändes skönt att Samtrygg skötte allting åt oss medan vi var på andra sidan jorden. Att det fanns personal i Sverige som hade koll på allt var viktigt för oss, säger han.

På några minuter skapade han en annons, anordnade visningar och valde bland kreditupplysta hyresgäster. Dessutom upprättade Samtrygg en andrahandsförsäkring och garanterade hyran – även om hyresgästen inte hade kunnat betala.
– Det var något som vi verkligen föll för. Med betalningsgarantin visste vi att vi inte skulle behöva ta från reskassan för att täcka hyran, säger Marcus Wenner.

Genom att välja Samtrygg kunde Marcus Wenner och hans fru slappna av och njuta av resan. I dag är han väldigt nöjd med sitt val, och rekommenderar alla som ska hyra ut sin lägenhet att göra likadant.
– Pengarna kommer in, om något går sönder i lägenheten så är du försäkrad och det finns personal i Sverige som sköter allt åt dig. Därför kan jag rekommendera Samtrygg starkt, avslutar han.

Vill du också hyra ut och slippa oroa dig? Kolla här hur snabbt och enkelt det är!

Nästa artikel