- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Här är tjänsten som erbjuder säker andrahandsuthyrning

Aldrig tidigare har det varit så enkelt – och säkert – att hyra ut sin bostad i andra hand. Samtrygg betalar hyran om hyresgästen inte gör det och skulle något i lägenheten gå sönder täcker bolagets försäkring det. Allt för att du tryggt och säkert ska kunna hyra ut din lägenhet.

Att hyra ut i andrahand kan ofta kännas osäkert och många uthyrare upplever en oro att något i lägenheten ska gå sönder eller att man inte ska få hyran betald. Det var precis vad som hände Marcus Lindström.
Han hade blivit bedragen både som hyresgäst och som uthyrare och valde därför att starta Samtrygg 2013.
– Jag upplevde att det inte fanns några alternativ på marknaden som kunde garantera en trygg uthyrning i andra hand, och det måste vara en självklarhet när man ska hyra ut, säger Samtryggs vd Marcus Lindström.

Att hyra ut sin bostad via Samtrygg är helt kostnadsfritt, smidigt och utan några som helst risker. Med Samtrygg får du nämligen betalningsgaranti, vilket innebär att Samtrygg betalar hyran varje månad – på utsatt tid. Skulle hyresgästen få svårt att betala täcker Samtryggs garanti hyran i två månader.
– Vi verifierar våra användare och gör kreditprövning på hyresgästen och kan därmed öka säkerheten både för uthyrare och för hyresgästen, säger vd:n Marcus Lindström.

Dessutom ingår en andrahandsförsäkring som täcker om något skulle gå sönder i lägenheten. Som uthyrare behöver du alltså aldrig oroa dig för att hyresgästen inte ska ta hand om din lägenhet.

I dag har Samtrygg tusentals nöjda kunder över hela Sverige men slår sig inte till ro för det.
– Det känns fantastiskt roligt att det har gått så bra men bostadsbristen är fortfarande stor och om fler kan känna sig trygga att hyra ut i andra hand kan vi skapa fler bostadstillfällen, säger Marcus Lindström.

Här kan du enkelt, snabbt och kostnadsfritt lägga upp din bostad för uthyrning.

Nästa artikel