Skydda dig mot kort- och identitetsbedrägerier – med skräddarsytt paket

Kort- och identitetsbedrägerier är bland de vanligaste brotten i Sverige. Enligt BRÅ anmäldes hela 155 000 brott under 2019. Samtidigt är det svårt att som privatperson veta hur man ska skydda sig själv och sin familj. 

Från teamet bakom SkimSafe-kortet, som blockar bedragare från att trådlöst kunna skimma fysiska kort, kommer nu även den nya tjänsten SkimSafe Online.

– Vi är mycket stolta att kunna presentera SkimSafe Online. Jag ser fram emot att vi ska kunna bidra till att göra livet tryggare för både svenska privatpersoner och familjer, säger Björn Granberg, medgrundare av SkimSafe.

Tjänsten kommer i flera skräddarsydda paket där bevakning ingår för en, två eller upp till fem personer. Paketen kallas för standrad, duo och familj, och med dessa vill SkimSafe kunna säkerställa tryggheten i de svenska hushållen.

Testa den nya tjänsten från SkimSafe gratis i 1 månad: Här kan du ta del av erbjudandet!

Bevakar din digitala identitet

Tjänsten går ut på att SkimSafe ständigt bevakar din digitala identitet, och meddelar så fort något inträffar så att ett pågående bedrägeriförsök kan stoppas direkt. Man får notiser ifall någon till exempel har tagit en kreditupplysning på en eller om ens betalkortsnummer publicerats på internet.

Prova gratis i 1 månad >>

Men upplägget skyddar inte bara online. Den som abonnerar på SkimSafe Online får även tillgång till telefonsupport 24 timmar om dygnet, och råkar man ut för något så driver de faktiskt att utreda och åtgärda vad som hänt. Även i domstol, om det skulle behövas.

SkimSafe har dessutom valt att inte ha några bindningstider, varken under prova på-perioden eller senare. De vill helt enkelt bara ha nöjda användare som uppskattar skyddet från SkimSafe Online.

Passa på: Nu kan du prova den nya tjänsten gratis i 1 månad. Klicka HÄR för att läsa mer och ta del av erbjudandet >>

Skimsafe Online finns också att köpa i butik hos Clas Ohlson.

Nästa artikel