Polisens uppmaning: Skaffa skydd mot ID-kapning

ID-kapningar blir allt vanligare och den som drabbas kan få stora problem – och Polisen uppmanar nu till försiktighet.
SkimSafe Online erbjuder ett komplett ID-skydd där den första månaden är gratis. 

JULERBJUDANDE: Prova SkimSafe Online gratis i 30 dagar.

Att få sin identitet kapad kan få stora konsekvenser och ofta är det svårt att veta om man blivit utsatt. När en bedragare har märkt att dina personuppgifter går att använda slutar de inte förrän de stoppats. Därför är det viktigt att ha ett bra och säkert skydd.

Polisen har flera tips på hur du ska skydda din identitet. Ett av dem är att använda en skyddstjänst som bevakar och låter dig veta om något misstänkt händer.

Bli tryggare på internet

SkimSafe Online är Sveriges mest kompletta skydd mot ID-kapning. Det är en ny tjänst från SkimSafe som bevakar dina personuppgifter åt dig på Darkweb, kreditupplysningsföretag och liknanden. SkimSafe erbjuder en bevakningstjänst som meddelar dig om något sker med dina personuppgifter.  Tjänsten erbjuder assistans dygnet runt och hjälper dig att slippa stå för de uppstådda kostnaderna.

SkimSafe Online är ett perfekt alternativ för att skydda dina personuppgifter. SkimSafe erbjuder tre olika paket för att hålla din identitet säkrad. Standard, duo och familj. Just nu kan man få upp till 26 procent rabatt – beroende på vilket paket man väljer.

Testa tjänsten – prova 30 dagar utan kostnad.

Polisens tips för att undvika ID-kapning

 400 000 svenskar råkar varje år ut för kort eller ID-bedrägerier. Det innebär att någon får tag på dina personuppgifter och sen använder ditt namn, adress och personnummer för att beställa varor på internet. Eller ta ett lån i ditt namn. På så sätt behöver den som stulit din identitet inte betala något medan du får en faktura för något du inte har beställt.

Den genomsnittliga summan som stjäls vid identitetsstöld är 52 000 kronor. Det kans också vara att någon får tag på dina inloggningsuppgifter på sociala medier. Och kontaktar dina vänner eller andra för att be om pengar.

Klicka här för att komma till erbjudandet där den första månaden är helt gratis.

Med SkimSafe Online skyddar du dig enkelt mot de flesta moderna bedrägerier i Sverige. Ingen bindningstid, inga dolda kostnader. Du kan även köpa tjänsten på Clas Ohlson och MediaMarkt, eller så klickar du HÄR för att bli medlem.

Nästa artikel