Känsliga uppgifter ute på Dark Web – så skyddar du dig

Visste du att en stor del av svenska befolkningens mejladresser inklusive lösenord ligger ute på Dark Web?
Med SkimSafe Online kan du undvika att dina känsliga uppgifter hamnar i fel händer.

Att få sin mejl eller sina sociala medier-konton hackade är en mardröm för många. Ändå är det något som de allra flesta någon gång råkar ut för.

2 av 3 svenskar använder dessutom samma lösenord till flera av sina digitala konton, visar en undersökning utförd av företaget Fico. Samma undersökning visar även att 1 av 15 svenskar använder exakt samma lösenord till alla sina digitala konton.

Skydda dig med SkimSafe Online – första två veckorna gratis >>

Svårt att kontrollera om uppgifter ligger ute

Detta innebär att det skulle kunna få stora konsekvenser om ett av dina konton visar sig bli hackat – plötsligt har hackaren nämligen inte enbart tillgång till dina sociala medier, utan även din mejl, exempelvis.

Därifrån är inte steget långt från att utsättas för bedrägeri – något som drabbar 1 av 20 svenskar årligen.

Än mer skrämmande är faktumet att 36 procent av alla svenskars mejladresser inklusive lösenord faktiskt redan finns läckta på Dark Web – en plats på internet som inte går att hitta genom vanliga sökmotorer.

Att kontrollera om ens känsliga uppgifter ligger ute kan därför vara svårt och det bästa är i stället att se till att man har ett bra skydd redan från första början. Med SkimSafe Online kan du få just det.

Slipp oroa dig – prova SkimSafe Online. Ta dig till erbjudandet genom att klicka HÄR. 

Få ett heltäckande skydd

SkimSafe Online bevakar dina uppgifter både i viktiga myndighetsregister och på internet, men även på Dark Web. Om någon misstänkt aktivitet skulle ske meddelar de dig, direkt i mobilen.

Dessutom ser de till att du har skydd mot ID-kapning, identitetsbedrägerier, e-handelsbedrägerier, och mycket mer.

Vill du kunna känna att dina uppgifter är i trygga händer? Klicka på länken nedan och se vilken typ av SkimSafes skydd som passar just dig bäst. Första två veckorna är det dessutom helt gratis.

Ett skydd – full trygghet. Prova SkimSafe Online gratis idag. 

Nästa artikel