Därför hyllar kunderna SkimSafe Online

SkimSafe Online erbjuder ett komplett ID-skydd där de två första veckorna är gratis. Tjänsten hyllas nu av många nöjda användare.
Det känns tryggt att ha SkimSafe som hjälp, de gör sitt jobb så bra, skriver användaren Marita på Trustpilot.

SkimSafe Online är Sveriges mest kompletta skydd mot ID-kapning

Tjänsten bevakar dina personuppgifter åt dig på Darkweb, kreditupplysningsföretag och liknanden. SkimSafe erbjuder dessutom en bevakningstjänst som meddelar dig om något sker med dina personuppgifter.  

Med SkimSafe Online får man assistans dygnet runt, och de hjälper dig att slippa stå för de uppstådda kostnaderna.

SkimSafe Online är ett perfekt alternativ för att skydda dina personuppgifter. SkimSafe erbjuder tre olika paket för att hålla din identitet säkrad. Standard, duo och familj.

Att tjänsten är populär och användarvänlig råder det inga tvivel – med tusentals nöjda användare, och på Trustpilot har det kommit in mängder av positiva omdömen. 

Prova tjänsten gratis i 14 dagar

“Blev informerad av SkimSafe om att det gjorts en kreditförfrågan från mig som inte stämde, och det fixade SkimSafe på än gång. Sen fick jag också en ursäkt från företaget som hade gjort det och att det skall inte påverka min kreditprövning”, skriver Ben Olsson. 

Och han är långt ifrån ensam om att stämma in i hyllningskören: 

“SkimSafe känns tryggt för mig. De bevakar det som är viktigt“, skriver Ewa-Lis Rosenberg. 

98 procent har gett SkimSafe Online högsta möjliga betyg: fem stjärnor. 

“Mitt Facebook-konto blev hackat och det är i stort sätt omöjligt att få tillbaka det. Skimsafe fixade det och med riktigt bra personlig service. Kan verkligen rekommendera detta företag”, säger Christoffer Fallope. 

400 000 svenskar råkar varje år ut för kort- eller ID-bedrägerier. Med SkimSafe Online skyddar du dig enkelt mot de flesta moderna bedrägerier i Sverige. Ingen bindningstid, inga dolda kostnader. 

Prova populära tjänsten gratis i 14 dagar genom att klicka här.

Nästa artikel