Micke Syd: ”Ett skydd mot allt du själv inte har koll på”

Tusentals svenskar känner sig trygga med SkimSafe Online.
Bland alla nöjda kunder återfinns den folkkäre trummisen Micke Syd Andersson.
– Det är väldigt skönt att ha ett skydd mot allt du själv inte har koll på, säger Micke. 

Kort- och identitetsbedrägerier är idag bland de vanligaste brotten i Sverige. Att som privatperson veta hur man ska skydda sig mot dessa moderna bedrägerier är väldigt svårt, och det kan innebära tuffa tider.

Därför är det tur att SkimSafe Online finns – en heltäckande tjänst som skyddar dig mot flera av de vanligaste bedrägerierna idag. I ett allt mer digitaliserat samhälle har tjänsten som SkimSafe erbjuder blivit väldigt populär.

SkimSafe Online säljs även på både MediaMarkt och Clas Ohlson – och det var på Clas Ohlson som Micke Syd kom i kontakt med tjänsten för första gången.

Bli medlem: 14 dagar GRATIS när du tecknar Sveriges mest heltäckande ID-skydd.

“Täcker in väldigt många saker”

– Jag läste på om tjänsten och tyckte att den verkade otroligt smart, då den täcker in väldigt många saker, berättar Micke.

Sagt och gjort – Micke tecknade SkimSafe Online för hela familjen för 199 kronor i månaden. Väl investerade kronor, enligt huvudpersonen själv.

–  Det är verkligen ett fantastiskt vettigt pris för fem personer.

För samma peng som en fika för familjen så kan man känna sig trygg

– Det är såklart obehagligt att någon kan komma över dina personliga uppgifter vilket i sin tur kan innebära stora problem. Om man råkar ut för något kan det bli jäkligt stressigt och innebära en enorm skada.

Nu kan man prova tjänsten gratis. Klicka HÄR för att hämta ditt erbjudande >> 

Efter att ha tecknat marknadens mest kompletta tjänst mot moderna bedrägerier, får Micke Syd och hans familj en chans att andas in, andas ut, och slipper oroa sig för att deras uppgifter ska hamna i fel händer.

Prova gratis i 2 veckor

Nu vill han uppmana andra att testa tjänsten gratis i två veckor.

– För alla som vill ha någon som håller en om ryggen och håller koll är det en klockren idé. Det kan eskalera väldigt snabbt om man inte har ett skydd. De (SkimSafe) är på hugget och hjälper till.

SkimSafe bevakar nämligen din digitala identitet och meddelar dig direkt om de misstänker ett pågående bedrägeriförsök.

Samma sak i alla tider har det dock inte varit för trummisen.

– Det var inte direkt så att jag tänkte på min digitala säkerhet när jag var yngre, och mina barn var inte särskilt intresserade när jag berättade om SkimSafe. Men i takt med hur samhället digitaliseras i en rasande fart så känns det klokt att göra så mycket man kan för att skydda sig.

Teckna Sveriges mest heltäckande ID-skydd här >>

Nästa artikel