Här är smarta knepet för att få dina pengar att växa

Publicerat: 2021-18-11

Har du ledsnat på att pengarna på ditt sparkonto inte växer? Låt oss presentera peer-to-peer-investeringar – en ny, spännande investeringsform med många fördelar.

De allra flesta av oss har antagligen ett sparkonto, ämnat för långsiktigt sparande. Det kan handla om att man sparar till en ny bil, en större resa eller kanske ett framtida husköp. 

Ett problem med att samla alla sina pengar på ett sparkonto är dock att de inte växer.

För den som vill få sina tillgångar att öka finns i stället bättre metoder, som att investera i peer-to-peer-krediter.

I korta drag går peer-to-peer ut på att du som privatperson finansierar krediter till andra privatpersoner och företag. Avkastningen får du sedan i form av räntan som återbetalas på krediterna du investerat i. 

Några som specialiserar sig på peer-to-peer-investeringar är hyllade SaveLend. Deras affärsidé bygger på att erbjuda ett tryggare, enklare och bättre sätt att investera i krediter, där du själv kan bestämma vilka kredittyper du vill investera i, vilken löptid du är intresserad av, samt hur mycket du är villig att investera.

En av anledningarna till att allt fler intresserar sig för peer-to-peer är den stabila avkastningen. 

SaveLend har en målavkastning på 7-9 % efter kreditförluster och avgifter, och har under de senaste 12 månaderna i genomsnitt levererat 8,19 % avkastning på investerat kapital till sina investerare. 

Man ska samtidigt ha i åtanke att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning, men i jämförelse med exempelvis aktiemarknaden är peer-to-peer-krediter ofta betydligt stabilare.

Är du intresserad av att också börja investera i peer-to-peer-krediter är det bara att klicka på länken nedan, skapa ett konto, överföra valfritt belopp och sedan bestämma om du vill använda SaveLends standardinställningar och investera automatiskt, eller skräddarsy din egen strategi.

Lycka till med ditt sparande – och glöm inte bort att alltid ha en buffert redo vid sidan av, utifall en oförutsedd utgift skulle uppstå.

Det här är SaveLend

SaveLend erbjuder privatpersoner och företag möjligheten att investera i P2P-lån. Du väljer själv vilka kredittyper du vill investera i, vilken löptid du är intresserad av, samt hur mycket du vill investera.

Investera tryggare
Bredda din portfölj och sprid dina risker genom att investera i flertalet olika kredittyper.
Investera enklare
Starta ett automatiserat månadssparande eller sätt in ett engångsbelopp.
Investera bättre
SaveLends målavkastning är 7-9 %, ett mål som de varje år nått eller överträffat sedan plattformen lanserades 2014.

För vanliga frågor och svar, klicka här.

Nästa artikel