SaveLends julklapp till kunderna: bonus på alla insättningar

Publicerat: 2021-7-12

Investeringsplattformen SaveLend hyllas av sina kunder. 

För att visa uppskattning tillbaka väljer de nu att ge en liten julklapp till sina investerare: bonus på alla insättningar fram till årsskiftet.

SaveLend startades 2014 och är en plattform som specialiserar sig på så kallade peer-to-peer-investeringar – en investeringsform som har vuxit enormt i popularitet de senaste åren.

I korta drag går det ut på att du som privatperson finansierar krediter till andra privatpersoner och företag. Avkastningen får du sedan i form av räntan som återbetalas på krediterna du investerat i.

SaveLends affärsidé går ut på att erbjuda ett tryggare, enklare och bättre sätt att investera i krediter, och med ett genomsnittligt betyg på 4,4 på sajten Trustpilot märks det att de verkligen fyller sitt syfte.

För att visa uppskattning tillbaka till sina många nöjda kunder väljer nu SaveLend att ge såväl gamla som nya investerare en liten julklapp: bonus på alla insättningar fram till årsskiftet.

Skulle det vara så att man har funderat på att börja investera i peer-to-peer-krediter men ännu inte kommit till skott är det här alltså det perfekta tillfället att göra slag i saken.

Behöver man ytterligare argument för att börja investera tipsar vi om att kolla in den här artikeln; ”Fem anledningar att investera i peer-to-peer-krediter hos SaveLend”.

När du väl känner dig redo att ta steget mot ett modernare investerande är det bara att klicka på länken nedan, för att komma till SaveLend.se. Att komma i gång tar inte mer än 5 minuter.

Lycka till med dina investeringar!

Nästa artikel