Kunderna berättar: Därför investerar vi hos SaveLend

Publicerat: 2021-22-12

SaveLend hyllas av kunderna. På sajten Trustpilot är det många som delar med sig av sina goda erfarenheter av investeringsplattformen.

”Har tjänat bra pengar och hemsidan är väldigt tydlig och enkel”, skriver bland annat signaturen David.

SaveLend startades 2014 i syfte att erbjuda ett tryggare, bättre och enklare sätt att investera i peer-to-peer-krediter – en investeringsform som har vuxit enormt i popularitet de senaste åren. Några av anledningarna till dess alltjämt växande popularitet är möjligheten till en stabil avkastning, den goda riskspridningen och faktumet att det är ett perfekt komplement till andra typer av investeringar.

På omdömessajten Trustpilot, där SaveLend har ett genomsnittligt betyg på 4,4, delar deras många nöjda kunder med sig av varför de har valt att investera via plattformen.

”Har utvärderat ett antal svenska P2P-plattformar senaste åren och SaveLend är den som erbjuder flest kredittyper och allt sköts automatiskt (om man vill). Robust, smidigt och bra riskjusterad avkastning. Bolaget är börsnoterat, vilket borgar för mer transparens o trygghet. Bra kundtjänst, oavsett vilken kanal man väljer!”, lyder bland annat ett omdöme från signaturen Jonas.

Något annat som många lyfter fram är hur användarvänlig SaveLends hemsida är och hur enkelt det är sköta sina investeringar via den.

”Jag har använt SaveLend i ca 6 månader och är mycket nöjd med tjänsten. Har tjänat bra pengar och hemsidan är väldigt tydlig och enkel”, skriver bland annat signaturen David, som ger SaveLend full pott i betyg.

”Mycket bra första intryck, smidigt att investera pengar men även ta ut summor. Kommer rekommendera vidare till familj och bekanta!”, skriver signaturen Bianca.

Om du också har gått i tankarna att börja investera i peer-to-peer-krediter och är nyfiken på vad SaveLend har att erbjuda är det bara att klicka på länken nedan för att komma till deras hemsida.

Lycka till med dina investeringar!

Det här är SaveLend

SaveLend erbjuder privatpersoner och företag möjligheten att investera i P2P-lån. Du väljer själv vilka kredittyper du vill investera i, vilken löptid du är intresserad av, samt hur mycket du vill investera.

Investera tryggare
Bredda din portfölj och sprid dina risker genom att investera i flertalet olika kredittyper.
Investera enklare
Starta ett automatiserat månadssparande eller sätt in ett engångsbelopp.
Investera bättre
SaveLends målavkastning är 7-9 %, ett mål som de varje år nått eller överträffat sedan plattformen lanserades 2014.

För vanliga frågor och svar, klicka här.

Nästa artikel