Så undviker du de vanliga fällorna när du ska ta lån

Publicerat: 2022-18-2

Uppläggningsavgifter, fakturaavgifter och påslag – det finns många dolda tillägg som kan få kostnaden för ett lån att dra i väg rejält. För att undvika de vanliga fällorna gäller det att välja en långivare som tror på ärlighet och transparens. Som Fairlo.

Har en möjlighet uppenbarat sig som kräver viss ekonomisk stöttning? Ibland kan ett privatlån vara det som krävs för att kunna realisera planer. Problemet är bara att det finns många fällor när man ska låna pengar. 

Det är inte ovanligt att långivare lockar med fantastiska lån med låga räntor. Det som få tänker på är att det ofta tillkommer kostnader som inte framgår i själva erbjudandet. När uppläggningsavgifter, fakturaavgifter och påslag läggs på månadsavgiften så är lånet plötsligt inte så fördelaktigt som det verkade vid första anblicken.

För att undvika att gå i de vanliga fällorna gäller det att välja en schysst långivare. Fairlo är låneföretaget som valt att helt och hållet slopa allt som heter avgifter. I stället får du som kund direkt veta vilken kostnad lånet medför, i form av en tydlig effektiv ränta. I övrigt finns det inga kostnader. Du betalar bara din effektiva ränta. Så som det borde vara. 

Med ett lån hos Fairlo är det du som låntagare som styr över din kredit. Du bestämmer själv när du vill göra ett uttag och i vilken takt du vill betala tillbaka. Det är ett lån som passar perfekt för den med en varierande inkomst och för den som vill ha frihet att styra över sina egna pengar. 

Det finns tusen anledningar till att man kan behöva låna pengar. Oavsett vad just din anledning är ska du kunna ta ett lån utan att känna dig lurad. Där det du ser är det du får, helt enkelt.

Så, nästa gång du behöver fånga en möjlighet: låt dig inte luras av lömska långivare. Välj en schysst långivare – som Fairlo.

Är du i behov av ett lån redan idag? Klicka på länken nedan. 

Grundkraven för att få en kredit hos Fairlo
• Svenskt personnummer
• Svensk folkbokföringsadress
• Mobilt BankID
• Årsinkomst minst 120 000 kr/år
• Svenskt bankkontonummer
• Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
• Inga utmätningsförsök senaste tre åren
• Ingen skuldsanering

Nästa artikel